Ønsker å amme i tre år

- Jeg ser ikke helt hva jeg gjør som er så fryktelig støtende.

BÆRER PÅ EN GAVE: 40-åringen er sju måneder på vei med sitt andre barn. - Å bli gravid på nytt er en gave, sier hun. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures
BÆRER PÅ EN GAVE: 40-åringen er sju måneder på vei med sitt andre barn. - Å bli gravid på nytt er en gave, sier hun. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Høygravide Marianne Aulie (40) vet kjønnet på sitt ufødte barn, men den vordende pappaen, Aune Sand (45) vil vente til fødselen.

21 år etter at de først møttes skal kunstnerkollegene bli foreldre.

- Hadde jeg bare vært litt klokere og litt visere, og holdt på Marianne den gangen jeg først traff henne, så hadde jeg vært et mye bedre og sterkere menneske enn jeg er i dag, sier Sand til Dagbladet.

Den berømte klovnemaleren overrasket mange da hun i oktober twitret «baby» og la ut bilde av seg selv med struttende mage.

- Å bli gravid på nytt er en gave, sier hun til avisa, og tilfører at hun stiller seg uforstående til hvorfor folk finner henne provoserende.

- Jeg ser ikke helt hva jeg gjør som er så fryktelig støtende. Folk snakker mye om janteloven i Norge, men jeg vet ikke, jeg har liksom aldri forholdt meg til den heller. Det eneste jeg syns er synd, er å se hvor raske vi er til å fordømme alt som er littegrann annerledes her hjemme, sier hun til Dagbladet.

Aulie er allerede er mor til Alba (13), som hun ammet de første tre leveårene. Hun er slettes ingen planer om å gjøre noe annet denne gangen.

- Det må nesten bli litt opp til babyen. Føles det naturlig for babyen å bli ammet i tre år, så gjør jeg det, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, vi skal gifte oss   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer