Courtney Clenney:

OnlyFans-stjerne siktet: Familien ønsker livstidsdom

Hevder hun handlet i selvforsvar.

ARRESTERT: Courtney Clenney drepte kjæresten sin. Nå ønsker familien hans at Clenney får livstid i fengsel. Foto: Skjermdump/Instagram
ARRESTERT: Courtney Clenney drepte kjæresten sin. Nå ønsker familien hans at Clenney får livstid i fengsel. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble OnlyFans-modellen Courtney Clenney (25), bedre kjent som Courtney Tailor, arrestert og siktet for drapet på Christian Obumseli (27).

Drapet fant sted i april tidligere i år, og Obumseli døde av skader etter at han ble knivstukket i brystet av Clenney. OnlyFans-stjerna hevder hun handlet i selvforsvar, en teori politiet i utgangspunktet trodde på.

Clenney og Obumseli var et par i underkant av to år og hadde et svært turbulent forhold.

ONLYFANS: Skattelistene for 2020 er offentliggjort. Reporter i Rød Løper, Thea Hope, var i studio for snakke om kjendisenes inntekter i corona-året 2020. Vis mer

Det var først etter at påtalemyndighetene bestemte seg for å gjenåpne etterforskningen, at Clenney ble siktet for forsettlig drap.

Obumselis familieadvokat opplyser til TMZ om at familiens tro på rettsystemet ble gjenopprettet etter at 25-åringen ble arrestert og siktet.

Familieadvokaten kan også fortelle at familien er glad for at Clenney ble siktet for forsettlig drap, ettersom en dom kan gi en straff på livstid i fengsel.

I staten Florida, hvor drapet skjedde, er minstestraffen for forsettlig drap 16 år. Man kan også bli dømt til livstid i fengsel.

«PORNO 2022»: NRK blir med en «Onlyfans»-manager på jobb. Video: NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Familien til Obumseli skal, ifølge TMZ, ha trodd hele veien at Clenney tok livet av han med vilje. Familien skal ha brutt sammen i tårer da de fikk beskjeden om at hun var blitt arrestert.

Clenneys forsvarsadvokat står fast ved at hun handlet i selvforsvar.

- Selv om vi har forståelse for at familien sørger over tapet av Obumseli, og at de vil ha rettferdighet, vil rettferdighet i denne saken være frifinnelse av Courtney på alle tiltalepunkter, forteller han til TMZ.

LES OGSÅ: - Tror jeg skal dø av alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer