Skal flytte:

OnklP selger luksusleiligheten

Se bildene av Tøyen-leiligheten her.

FLYTTEKLAR: Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, selger nå leiligheten sin på Tøyen. Foto: Alejandro Villanueva (t.v.) og Frank Karlsen / Dagbladet
FLYTTEKLAR: Pål Tøien, bedre kjent som OnklP, selger nå leiligheten sin på Tøyen. Foto: Alejandro Villanueva (t.v.) og Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Rapperen OnklP (34) har i mange år hatt stor suksess sammen med Johnny Engdal Silseth (35). De har gitt ut flere album sammen og utgjør rap-duoen Jaa9 & OnklP.

Pål Tøien, som han egentlig heter, selger nå leiligheten sin på Tøyen i Oslo. Det bekrefter manageren hans, Henrik Bhamra, overfor Se og Hør.

I fjor ble OnklP far for første gang, og nå kan det se ut til at den lille familien er på utkikk etter større plass å kunne boltre seg på.

Leiligheten har to soverom, er 67 kvadratmeter stor og har en prisantydning på 5 750 000 kroner.

Nylig pusset opp

«Dette er en meget attraktiv topp- og hjørneleilighet som ble bygd i 2004, med privat takterrasse på hele 35 kvm og sydvestvent balkong» heter det i annonsen som er lagt ut på Finn.no.

Leiligheten ligger i sjette etasje i en bygård fra 1937. Den har både en romslig takterrasse og sydvestvendt balkong på ni kvadratmeter.

Den holder høy standard, står i det i annonsen. Kjøkkenet er fra 2012 og badet ble pusset opp i 2013, heter det videre.

Artikkelen fortsetter under bildene.

FLOTT UTSIKT: Leiligheten har blant annet en 35 kvadratmeter stor hjørnebalkong med utsikt over Oslo. Foto: Alejandro Villanueva
FLOTT UTSIKT: Leiligheten har blant annet en 35 kvadratmeter stor hjørnebalkong med utsikt over Oslo. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
SOV GODT: Her har rapperen tilbrakt mange netter. Nå flytter OnklP fra leiligheten på Tøyen. Foto: Alejandro Villanueva
SOV GODT: Her har rapperen tilbrakt mange netter. Nå flytter OnklP fra leiligheten på Tøyen. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
DELIKAT BAD: Kjendisens bad er svart og hvitt og er svært innbydende. Foto: Alejandro Villanueva
DELIKAT BAD: Kjendisens bad er svart og hvitt og er svært innbydende. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
RØDT KJØKKEN: Rene flater preger OnklPs leilighet. Sjekk det vinrøde kjøkkenet! Foto: Alejandro Villanueva
RØDT KJØKKEN: Rene flater preger OnklPs leilighet. Sjekk det vinrøde kjøkkenet! Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
PRIVAT HYGGE: Med på kjøpet får man også en privat takterasse på hele 35 kvadratmeter. Foto: Alejandro Villanueva
PRIVAT HYGGE: Med på kjøpet får man også en privat takterasse på hele 35 kvadratmeter. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
GRÅTONER: OnklPs leilighet er stor og lys. Foto: Alejandro Villanueva
GRÅTONER: OnklPs leilighet er stor og lys. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer
TRENDY: Hele OnklPs leilighet har grått som gjennomgående farge. Foto: Alejandro Villanueva
TRENDY: Hele OnklPs leilighet har grått som gjennomgående farge. Foto: Alejandro Villanueva Vis mer

Fikk P3-prisen

Leilighetssalget kommer etter et godt år for OnklP. I oktober i fjor ble han som nevnt far, til en liten jente, sammen med sin kjæreste Helene Holst. Nyheten delte han selv på sin egen Facebook-side:

«Torsdag 5 oktober kom nydelige Amanda til verden. Nesten 4 kg og 51 cm. Alt står bra til med Helene & baby:) Tusen takk til alle som har hjulpet til i denne perioden, og til pressen som har respektert vårt ønske om privatliv. Jeg bare henger ut med dattera mi jeg, Peace» skrev han den gang.

I november i fjor stakk OnklP også av med den gjeve P3-prisen for 2017. Prisen deles ut årlig under P3 Gull og går til artister som har markert seg spesielt på musikkfeltet det siste året.

- Tusen takk, dette er det sykeste! Jeg ble catcha litt på senga her. Gratulerer til meg! sier OnklP. Alle som heier på oss, vi har mer til dere, sa han etter at han hadde vunnet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Sang om angsten

OnklP har tidligere også vært åpen om sine psykiske problemer. I låta «Styggen på ryggen» fra 2014 rappet han om angsten sin og det han kalte sine «indre demoner».

Låta fikk svært gode kritikker, og han har fortalt tidligere at skrivingen fungerte som terapi for hans mørke stunder.

- Gjennom å rappe kan jeg åpne opp for ting jeg har holdt inne. «Hvorfor visste jeg ikke dette?» var mammas reaksjon da hun første gang hørte «Styggen på ryggen». Men selv om jeg lager noe som er åpent og ærlig, er det fortsatt en rapsang. En sang om en nedtur som har blitt til en opptur, uttalte han til Dagbladet i 2014.

OnklP har tidligere understreket at han ikke er noen talsmann for angst og depresjoner, men påpeker at han synes det er fint å ha kunnet bidra med noe til samfunnsdebatten.

LES OGSÅ: OnklP: Suksessen hjelper mot angsten