I SJOKK: - Han orker ikke snakke om det. Opplevelsen har vært traumatisk for ham, sier Noman Mubashir om onkelen, som nylig opplevde et terror-drama på nært hold. Foto: Stella Pictures
I SJOKK: - Han orker ikke snakke om det. Opplevelsen har vært traumatisk for ham, sier Noman Mubashir om onkelen, som nylig opplevde et terror-drama på nært hold. Foto: Stella Pictures Vis mer

Onkelen i blodig terror-drama

NRK-stjernens onkel opplevde terroren på nært hold.

SEHER.NO: NRK-programleder Noman Mubashirs onkel befant seg i en av moskeene som ble utsatt for terrorangrep i Lahore i Pakistan 28. mai. Mubashir er lykkelig over at onkelen, 42 år gamle Mahjoob Khan var blant de overlevende, men er samtidig i sjokk over det som hendte, skriver Her og Nå.

- Det første onkel tenkte da moskeen ble invadert av terrorister var å ringe tante. «Vi er under angrep og gjemmer oss,» sa han før han la på. I to og en halv time herjet terroristene i de to moskeene før politiet til slutt kom seg inn. Da hadde 94 mennesker mistet livet, og langt over 100 blitt skadet, forteller Mubashir til ukebladet.

TV-programlederens familie er sterkt preget av det som skjedde. Og Mahjoob Khan er fortsatt i sjokk etter dramaet han selv fikk oppleve på nært hold.

- Han orker ikke snakke om det. Opplevelsen har vært traumatisk for ham.

Og:

- Det er en rekke pakistanske familier i Norge som mistet slektninger i terrorangrepene mot de to Ahmadiyya-moskeene. Det er forferdelig trist og meningsløst, sier Noman Mubashir.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mira kan gå på en MGP-smell