O'Neal overfalt sønnen

Politiet fikk beskjed om bråk i skuespillerens hus...

ARRESTERT: Ryan O'Neal har tidligere vært sammen med Farrah Fawcett... Foto: AP/Scanpix
ARRESTERT: Ryan O'Neal har tidligere vært sammen med Farrah Fawcett... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Skuespilleren Ryan O'Neal (65) ble i helgen arrestert hjemme hos seg selv, etter at politiet fikk meldinger om husbråk.


SE VIDEO: Mer om dette og andre showbiznyheter i "Hollywood i natt".


O'Neal, som i 1970 ble Oscar-nominert for filmen "Love Story", skal ha overfalt sønnen Griffin (42), og ha siktet mot han med en pistol. Nå er han siktet for overfall med et dødelig våpen og for å ha løsnet et skudd mot sønnen!


- Kort tid etter midnatt, natt til lørdag, fikk politiet samt ambulansepersonale beskjed om at det var husbråk i O'Neals hjem i Malibu, sier politiinspektør John Benedict.


Skuespilleren ble løslatt etter noen timer, mot en kausjon på hele 300.000 kroner!


LES OGSÅ: Charlies engel kreftfri


Politiet understreker at Griffin ikke hadde behov for medisink hjelp etter hendelsen, men at en 22 år gammel venninne av han ble fraktet til et lokalt sykehus for en sjekk etter familiekrangelen.


Myndighetene vil ikke uttale seg noe mer rundt arrestasjonen og har ingen kommentar til om venninnen ble sjekket for skuddskader...


Etter at O'Neals eks-kjæreste Farrah Fawcett (60) ble rammet av kreft i fjor høst uttalte skuespilleren at han fortsatt elsker henne og at han alltid kommer til å gjøre det. De to har sønnen Redmond (21) sammen.


Ryan O'Neal, som hadde sin storhetstid som skuespiller på 70- og 80-tallet, har de siste årene hatt gjesteopptredener i flere TV-serier, som blant annet "Frustrerte Fruer" og "Bones"...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer