Jana Kramer og Mike Caussin:

«One Tree Hill»-stjernen skilles etter seks år

Jana Kramer og ektemannen skiller lag.

OVER OG UT: Skuespiller Jana Kramer og den amerikanske fotballspilleren Mike Caussin har gjort det slutt. Foto: Drew Altizer Photography/REX/Shutterstock/NTB
OVER OG UT: Skuespiller Jana Kramer og den amerikanske fotballspilleren Mike Caussin har gjort det slutt. Foto: Drew Altizer Photography/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jana Kramer (37) - som er mest kjent for sin rolle som Alex Dupre i tv-serien «One Tree Hill» - skriver i et innlegg på Instagram torsdag at hun og ektemannen Mike Caussin (34) skal skilles etter seks års ekteskap.

«Det er på tide. Samtidig som jeg forsøker å skape mening ut av en virkelighet jeg aldri trodde ville være mulig, har disse ordene nå blitt en realitet», skriver 37-åringen innledningsvis.

Hun fortsetter:

«Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi».

Kramer skriver videre at hun fortsatt tror fullt og holdent på ekteskap og kjærlighet, men at hun ikke orker å kjempe mer. Samtidig takker hun for all støtten som har kommet hennes vei den siste tida.

«Jeg vil alltid oppfordre dere til å fortsette kampen, men man kan ikke kjempe den alene», skriver «One Tree Hill»-stjernen til slutt.

Årsaken til samlivsbruddet er ikke kjent.

Tøft ekteskap

Jana Kramer og Mike Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015. Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede i 2016 - men i 2017 ble de sammen igjen og fornyet ekteskapsløftene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer