Jana Kramer og Mike Caussin:

«One Tree Hill»-stjernen skilles etter seks år

Jana Kramer og ektemannen skiller lag.

OVER OG UT: Skuespiller Jana Kramer og den amerikanske fotballspilleren Mike Caussin har gjort det slutt. Foto: Drew Altizer Photography/REX/Shutterstock/NTB
OVER OG UT: Skuespiller Jana Kramer og den amerikanske fotballspilleren Mike Caussin har gjort det slutt. Foto: Drew Altizer Photography/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Jana Kramer (37) - som er mest kjent for sin rolle som Alex Dupre i tv-serien «One Tree Hill» - skriver i et innlegg på Instagram torsdag at hun og ektemannen Mike Caussin (34) skal skilles etter seks års ekteskap.

«Det er på tide. Samtidig som jeg forsøker å skape mening ut av en virkelighet jeg aldri trodde ville være mulig, har disse ordene nå blitt en realitet», skriver 37-åringen innledningsvis.

Hun fortsetter:

«Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi».

Kramer skriver videre at hun fortsatt tror fullt og holdent på ekteskap og kjærlighet, men at hun ikke orker å kjempe mer. Samtidig takker hun for all støtten som har kommet hennes vei den siste tida.

«Jeg vil alltid oppfordre dere til å fortsette kampen, men man kan ikke kjempe den alene», skriver «One Tree Hill»-stjernen til slutt.

Årsaken til samlivsbruddet er ikke kjent.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Tøft ekteskap

Jana Kramer og Mike Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015. Utroskap fra Caussins side førte imidlertid til at de skilte lag allerede i 2016 - men i 2017 ble de sammen igjen og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (5) og Jace Joseph (2).

Kramer og Caussin har ikke lagt skjul på at de har hatt det tøft i ekteskapet. Den nevnte utroskapsskandalen har de begge snakket åpent om flere ganger.

I september fjor ga eksparet ut boka «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere etter ektemannens utroskap og sexavhengighet.

«Jeg har datet bare noen få kvinner i mitt liv. De fleste av forholdene kan bli beskrevet som at vi «snakket sammen», noe som egentlig betyr at vi lå sammen, men jeg forpliktet meg aldri nok til å få følelsene mine med. Jeg var utro, jeg klarte ikke å være alene», skrev Caussin i boka, gjengitt av People.

Han skrev videre at han i starten av forholdet ikke ante hvem han var, men at han seinere fant seg selv i større grad. I etterkant har Caussin vært i behandling for sexavhengigheten.

ENSOM: Venke Knutson gjestet «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

Også «One Tree Hill»-stjernen har satt ord på utfordringene, blant annet i et essay for «Good Morning America» i fjor høst.

«Smerten tok opp alle tankene mine og skadet meg fysisk mye mer enn jeg trodde jeg skulle klare å håndtere. Når jeg tenker tilbake, er det et forferdelig mareritt jeg ikke unner noen», skrev 37-åringen da.

LES OGSÅ: - Jeg ville ikke skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer