BLE FORELDRE: Denne måneden kom parets andre barn til verden. Foto: NTB scanpix
BLE FORELDRE: Denne måneden kom parets andre barn til verden. Foto: NTB scanpixVis mer

«One tree hill»:

«One tree hill»-stjernen ble pappa for andre gang

Livet smiler for ekteparet. 

(Seoghør.no): Chad Michael Murray (35) ble verdenskjent for sin rolle som kjekkasen Lucas Scott i den amerikanske TV-serien «One tree hill» i 2003 til 2009.

I 2015 giftet han seg med Sarah Roemer (32), og samme år ble de foreldre til en liten gutt. Nå kan paret glede seg over å ha blitt foreldre for annen gang.

Denne gangen er det en liten jente som har kommet til verden.

Det delte skuespilleren selv i en rørende melding på Instagram.

- Ikke vær redd lille jente. Du kan holde så hardt du vil, så lenge du vil. Jeg er allerede din, og jeg vil aldri gi slipp. Nå har jeg to fantastiske kvinner i livet mitt. Min sønn og jeg er to heldige gutter, skriver han under bildet.

Turbulent kjærlighetsliv

SKILT: Chad var gift med «One tree hill»-kollega Sophia Bush i kun fem måneder. Foto: NTB scanpix
SKILT: Chad var gift med «One tree hill»-kollega Sophia Bush i kun fem måneder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chad Michael Murray smeltet mange ungpikehjerter med sine sjarmerende smilehull og søte dådyrøyne i «One tree Hill».

Og det var ikke bare TV-seerne han sjarmerte i senk, også «One Tree Hill»-kollega Sophia Bush (34) lot seg imponere og sjarmere av kollegaen.

I 2005 giftet Sophia og Chad seg i en storslått seremoni i Santa Monica, men lykken skulle vise seg å bli kortvarig. Allerede fem måneder etter bryllupet kom nyheten om at de to skulle skilles.

Sophia Bush har i ettertid uttalt:

- Det knuser mitt hjerte at jeg nå faller under Hollywood-statistikken over «tulle-ekteskap». Jeg trodde aldri at jeg kom til å gifte meg mer enn én gang.. Jeg har alltid trodd på kjærligheten.

Fant lykken på sett

I 2013 ble forlovelsen mellom Chad Michael Murray og en annen «One tree hill»-kollega, Kenzie Dalton (29), brutt etter syv lange år.

Ikke lenge etterpå falt han pladask for den australske skuespilleren Nicky Whelan (35) som han spilte mot i filmen «Left Behind» og TV-serien «Chosen».

Men etter bare seks måneder som kjærester gikk paret hvert til sitt.

Saken fortsetter under bildet.

SLUTT: Etter giftemålet med Sophia Bush fant Chad lykken med Kenzie Dalton som han var sammen med i syv år. Foto: NTB scanpix 
SLUTT: Etter giftemålet med Sophia Bush fant Chad lykken med Kenzie Dalton som han var sammen med i syv år. Foto: NTB scanpix  Vis mer

I 2014 fant han lykken Sarah - som også spilte sammen med han og Nicky i «Chosen».

Paret skal ifølge Perez Hilton ha forelsket seg på settet.

- Det er bare seks episoder på en halv time hver, men det var akkurat nok tid for at de to falt for hverandre, skrev nettstedet den gang.

Bryllupet kom etter at Chad og Sarah ble fotografert tidligere samme måned under et offentlig arrangement. Da hadde Chad en ring på ringfingeren.

LES OGSÅ: - En sexfilm på avveie er det siste hun trenger