«One Tree Hill»-gjengen ble gjenforent

Se TV-stjernenes private bilder!

GJENFORENT: Flere av stjernene fra den populære TV-serien «One Tree Hill» var lørdag samlet til gjenforeningsfest.  Foto: Brooke Davis/Instagram
GJENFORENT: Flere av stjernene fra den populære TV-serien «One Tree Hill» var lørdag samlet til gjenforeningsfest. Foto: Brooke Davis/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: TV-serien «One Tree Hill» fikk millioner av fans, da den ble sendt på TV fra 2003 til 2012.

Serien - som til her til lands ble sendt på TVNorge - fulgte livene til en gruppe ungdommer og deres familier, og skuespillere som Sophia Bush og Chad Michael Murray til superstjerner.

Lørdag møttes flere av seriens skuespillere til gjenforeningsfest i USA, og mange av dem gledet fansen med å legge ut private bilder fra kvelden på sine Instagram-sider.

Sophia Bush - som spilte den moteinteresserte jenta Brooke Davis - la blant annet ut et gruppebildet av den glade gjengen med teksten «peanuts (and one sleeping beauty)».

Hun la også ut et bilde av seg selv sammen med Bethany Joey Lentz, som spilte hennes popstjerne-venninne Hayley James Scott.

Andre skuespillere fra serien som har delt bilder fra festen er Daphne Zuniga (spilte Victoria Davis), Antwon Tanner (spilte Antwon «Skills» Taylor), Paul Johansson (spilte Dan Scott).

Se flere bilder nedover i artikkelen!

  

LES OGSÅ: One Tree Hill-kjekkasen ble pappa

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer