POPSTJERNE: Zayn er en del av den ekstremt populære popgruppen One Direction. Foto: Stella Pictures
POPSTJERNE: Zayn er en del av den ekstremt populære popgruppen One Direction. Foto: Stella PicturesVis mer

One Direction-Zayn vil gjenforene supergruppe

- Det kommer til å bli en stor utfordring, sier popstjernen

SEOGHØR.NO:  One Direction-stjernen Zayn Malik (21) skal snart gifte seg med forloveden Perrie Edwards. I bryllupet er han fast bestemt på hvilken musikk han vil høre.

Nemlig Perries favorittlåt «Don’t stop believin’» av det amerikanske rockebandet Journey.

Det eneste problemet med drømmen er at Journey ikke har spilt sammen, med alle orginalmedlemmene, på 17 år.

GJENFORENING?: Zayn ønsker å gjenforene det legendariske rockebandet Journey i forbindelse med sitt eget bryllup. Her spiller bandet en konsert i Mexico. Foto: LatinContent/Getty Images/All Over Press
GJENFORENING?: Zayn ønsker å gjenforene det legendariske rockebandet Journey i forbindelse med sitt eget bryllup. Her spiller bandet en konsert i Mexico. Foto: LatinContent/Getty Images/All Over Press Vis mer

Ifølge nettstedet Female First er derimot gitaristen Neal Schon positiv når det kommer til å gjenforene Journey på en eller annen måte.

- Neal har allerede gjort det klart at han er klar for å spille. Men han vet også at det er Steve Perry (vokalist på låten «Don’t stop believin’») som er stemmen i den låta og at ingen andre høres ut som ham, sier en kilde.

Steve Perry har lenge nektet å spille med sitt gamle band og gadd heller ikke å møte opp på Neil Schons bryllup tidligere i år.

- Det kommer til å bli en stor utfordring å få de til å spille sammen igjen, men Zayns makt i musikkindustrien er enorm. Om Steve og Neal gjenforenes hadde det vært fantastisk, og ikke minst gitt de en enorm lønn, sier kilden til Female First.

KJÆRESTENS ØNSKE: Det er kjæresten Perrie Edwards som drømmer om at Journey skal spille i parets bryllup. Foto: Stella Pictures
KJÆRESTENS ØNSKE: Det er kjæresten Perrie Edwards som drømmer om at Journey skal spille i parets bryllup. Foto: Stella Pictures Vis mer

Zayn Malik fortalte tidligere i år at han fridde til kjæresten Perrie Edwards i sammenheng med deres Australia-turné tidligere i august.

- Jeg vet at «fruen» vil ha sangeren fra Journey på bryllupet. Vi får se hva vi kan få til, har Zayn tidligere uttalt.

LES OGSÅ:     - Hun kommer til å knuse hjertet hans