Cheryl Cole:

«One Direction»-stjernens eks raser etter bruddforvirring

Liam Paynes ekskjæreste hevder nettsted sprer usanne historier rundt bruddet.

SVARER: Cheryl Cole har uttalt seg om et rykte som omhandler bruddet med ekskjæresten Liam Payne. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Cheryl Cole har uttalt seg om et rykte som omhandler bruddet med ekskjæresten Liam Payne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Artist Cheryl Cole (36) og «One Direction»-stjernen Liam Payne (26) var et par i drøye to år, før nyheten om at de hadde gått hver til sitt kom i fjor sommer. Sammen fikk paret en sønn og de to har i senere tid snakket åpent om både forholdet og bruddet.

Nylig gjestet Liam podkasten «Table Manners with Jessie Ware» hvor han snakket åpent om alt fra forholdet til de andre bandmedlemmene, tiden i «One Direction» og sin nye kjæreste.

Et tema som også så smått ble brakt til overflaten, var ekskjæresten og barnemoren Cheryl.

Raser etter beskyldninger

Ifølge The Sun forteller Liam i podkasten at han og Cheryl endte forholdet rundt samme tid som han slapp singelen «For You» med Rita Ora (28). Altså i januar 2018. Dette er i så fall et halvt år før de gikk offentlig ut med bruddnyheten.

Og disse ryktene har Liams ekskjæreste lite til overs for.

I den endelige utgaven av podkast-episoden som ble publisert onsdag morgen, forteller nemlig ikke Liam det nettstedet har hevdet at han har sagt. Dette påpeker også Cheryls representant til Daily Mail.

RYKTER: Allerede i forkant av Brit Awards i februar 2018 ble det spekulert på om paret slet i forholdet. Foto: NTB Scanpix
RYKTER: Allerede i forkant av Brit Awards i februar 2018 ble det spekulert på om paret slet i forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Denne historien er bare tull. Liam forteller ikke i podkasten at de gjorde det slutt i januar eller på samme tid som «With You» ble sluppet, sier Cheryls representant til nettstedet og legger til:

- The Sun har tolket utsagnet hans helt feil. Paret gjordet det slutt i juli 2018, hundre prosent, noe som var godt dokumentert. Dette er bare en forfalsket historie nok en gang.

The Sun har i skrivende stund ikke kommentert saken.

Sjalusi var en av grunnene

I et intervju med magasinet Closer snakker Liam ut om bruddet med Cheryl, ifølge Daily Mail. Her skal han blant annet ha hintet om at sjalusi var en av grunnene til at forholdet kantret.

«Strip That Down»-sangerens duett med Rita Ora skal nemlig ha vært med å ødelegge forholdet til Cheryl.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Duetten min med Rita gjorde ikke så mye bra for privatlivet mitt. Men det gjorde mye for … Ja, nei, det var bra, deler han med magasinet Closer, ifølge nettstedet.

Videre skriver Daily Mail at Liam og Ritas fremførelse av duetten, fra filmen «Fifty Shades Freed», var svært het - både i musikkvideoen og i liveopptredenen. Det oppsto raskt romanserykter mellom de to, noe som skal ha skapt ytterligere splid på hjemmebane.

Skryter av kjæresten

Liam, som i ettertid har benektet at det har vært noen romanse med Rita, er for tiden nyforelsket i modellen Maya Henry (19). Paret har datet i to måneder og dukket blant annet nylig opp sammen på Rita Ora sitt moteshow under moteuken i Paris.

I samme episode av podkasten nevnt tidligere, snakker boybandstjernen varmt om sin nye flamme. På spørsmål om hvordan hun takler populariteten hans med kameraer hvor enn de går, svarer han momentant.

- Hun klarer seg godt! Det gjør hun virkelig, sier han.

Liam forteller videre at han liker familien hennes godt, og at han har planer om å feire «thanksgiving» i Texas, USA, hvor kjæresten kommer fra. Tidligere har artisten fortalt åpenhjertig på sin Instagram-konto hvordan hun har brakt smilet hans tilbake og at han elsker henne.

LES OGSÅ: - Barneplan med 14 år yngre modellkjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer