Liam Payne:

«One Direction»-stjernen snakker ut om det omdiskuterte babynavnet

- Det var jo hun som gjorde all jobben. 

BEAR: Den nybakte pappaen avslører at han ikke hadde mange meninger da navnet på sin første sønn ble valgt. Foto: Splash News / NTB Scanpix
BEAR: Den nybakte pappaen avslører at han ikke hadde mange meninger da navnet på sin første sønn ble valgt. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) Stjerneparet Cheryl Cole (33) og Liam Payne (23) ble i mars foreldre for første gang til en liten gutt.

Den lille gutten fikk navnet Bear, og reaksjonene har vært mange.

Nå avslører imidlertid den nybakte pappaen at det ikke var han som valgte navnet til sønnen.

Liker tradisjonelle navn

I et nytt intervju forteller nemlig 23-åringen at han liker tradisjonelle navn bedre, og hinter i samme slengen til at forholdet kan være mer seriøst med den ti år eldre kjæresten, Cheryl. Han omtaler henne nemlig som Mrs.

- Jeg liker mer tradisjonelle navn, men Mrs. . . liker bedre unike, orginale navn som folk vil huske, sier han. Dette skriver The Sun.

Den unge artisten forteller at det ikke var noen diskusjon, men at han syns at kjæresten fortjente å få velge navnet.

- Det var hennes valg. Jeg ville ikke krangle med henne om det, det var jo hun som gjorde all jobben, var det ikke?, sier han.

Til tross for at artisten lever et hektisk liv, og er mye på reisefot, sørger han for å få sett sønnen gjevnlig.

- Vi ringer med video hele tiden, og her om dagen smilte han til meg for første gang. Det var veldig spesielt, sier han og fortsetter:

- Jeg har lyst til å være med han konstant, men hun (Cheryl) er så flink, hun gjør alt på egenhånd, hun er fantastisk.

FORELDRE: Stjerneparet fikk sønnen Bear i mars. Liam røper at det ikke var han som valgte navnet. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FORELDRE: Stjerneparet fikk sønnen Bear i mars. Liam røper at det ikke var han som valgte navnet. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Slipper ny musikk

Den nybakte pappaen avslører også at den lille gutten, som det ikke er delt mange bilder av, er en tro kopi av sin far, men at Bear skal trolig ha arvet sin berømte mammas øyne.

Det er imidlertid ikke bare babyen «One Direction»-stjernen har å tenke på for tiden. Han slipper nemlig sin første solo-singel førstkommende fredag. Han er den siste av de orginalt fem medlemmene i den populære «One Direction»-gruppen til å slippe egen musikk.

Det skal angivelig ha vært kjæresten som oppfordret han til å bruke tiden sin i studio etter at sønnen kom til verden.

Den kommende singelen heter «Strip that down».

Møttes på audition

Det var i mars 2016 det ble det kjent at artist Cheryl Cole hadde forelsket seg i «One Direction»-stjernen Liam Payne.

Kun måneder etter at forholdet mellom Cheryl og Liam ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

De to stjernene møtte hverandre for første gang i 2008, da Liam stilte opp på audition for «X Factor», der Cheryl var dommer.

- Hun har vært drømmedama mi siden jeg var mye yngre. Hun er en fantastisk person og det er helt utrolig å ha en som kan relatere seg til så mye, en som har tatt større steg enn meg. Solokarrieren hennes var utrolig. Hun har vært i bransjen i 14 år nå. Hun støtter meg fullstendig, har han sagt til Us Weekly.

Det ble ikke noen romanse mellom de to ved første møte, men paret har kjent hverandre i en årrekke. Romansen oppsto kort tid etter at Cheryl skilte seg fra ektemannen, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

LES OGSÅ: Lever i skjul i England

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer