Louis Tomlinson:

One Direction-stjernen om familietragediene

Snakker for første gang om sorgen etter tapet av moren og søsteren.

ÅPENHJERTIG: One Direction-stjernen Louis Tomlinsom forteller for første gang om tapet av søsteren Félicité Tomlinson, og moren Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: One Direction-stjernen Louis Tomlinsom forteller for første gang om tapet av søsteren Félicité Tomlinson, og moren Johannah Deakin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært noen svært tøffe år for «One Direction»-stjernen Louis Tomlinson (27). I desember 2016 opplevde 27-åringen det store marerittet da han mistet moren sin, Johannah Deakin til kreft.

Bare litt over to år senere rammet nok en tragedie sangstjernenss familie, da søsteren Félicité Tomlinson ble funnet død i mars 2019 etter et kraftig hjerteinfarkt som følge av en overdose.

Ærlig om sorgen

Etter dødsfallene mottok Tomlinson massiv støtte fra fans verden over. I et innlegg på Twitter takket 27-åringen for støtten han hadde mottatt i den tunge tiden.

Han har imidlertid ikke uttalt seg om sorgen etter søsteren og moren, før nå. Det gjør han i et intervju med The Guardian.

I intervjuet forteller 27-åringen at begge dødsfallene har vært ekstremt tøffe, men at de også har gjort ham sterkere.

- Alt det mørke jeg har gått gjennom, det høres kanskje teit ut å si, men det gir meg styrke ellers i livet mitt, fordi det er den mørkeste dritten jeg kommer til å måtte takle, forteller Tomlinson og fortsetter:

- Så det gjør at alt annet, ikke nødvendigvis føles enklere og mindre viktig, men i det store bildet ser du ting for hva de er.

Videre forteller «One Direction»-stjernen at han prøver å leve videre med morens prinsipper i bakhodet. I stedet for å sørge over tapet hver dag, prøver han å se positivt på livet sitt istedenfor å leve med et negativt tankesett.

BRUTALT: Sofie Nilsen er en av influenserne i TV2 Livsstil-serien «Bloggerne». Der åpner hun opp om hvordan det var å miste pappaen sin i ung alder. Video: TV2 Sumo Vis mer

Uredd

Tomlinson påpeker i intervjuet at han heller ikke er bekymret for hindringer i karrieren sin ettersom han allerede føler at han har vært gjennom de vanskeligste fasene i livet sitt.

SUKSESS: Liam Tomlinson var en del av det verdenskjente boybandet One Direction. Her avbildet sammen med, f.v. Liam Payne, Zayne Malik, Harry Styles og Niall Horan i 2014. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Liam Tomlinson var en del av det verdenskjente boybandet One Direction. Her avbildet sammen med, f.v. Liam Payne, Zayne Malik, Harry Styles og Niall Horan i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har vært på bunnen, og jeg føler at uansett hva karrieren min kommer til å kaste foran meg, kommer det ikke til å være så stort, emosjonelt eller tungt som det. På et rart vis har jeg snudd noe som er veldig mørkt til noe som styrker meg og gjør meg sterkere. Jeg vil ikke at folk skal synes synd på meg. Det er ikke det jeg føler om meg selv. På en måte gir det meg en drivkraft, avslutter 27-åringen.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Livet sto ikke til å redde

Den avdøde søsteren, Félicité Tomlinson var en stor moteinfluenser med over en million følgere på Instagram og ble også omtalt som en designer med en lys framtid.

Det var en venn av stjernens søster som kontaktet ambulansen, men da helsepersonell ankom leiligheten sto ikke livet hennes til å redde. 18-åringen ble ifølge BBC erklært død på stedet.

Som tidligere nevnt rammet dødsfallet artisten i overkant av to år etter at moren, Johannah Deakin, gikk bort.

Den gang var det hennes ektemann, Dan Deakin, som bekreftet dødsfallet, og som samtidig kom med en lengre uttalelse til Daily Mail.

- Johannah var først og fremst en utrolig fantastisk mor til sju barn (...) og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun ga dem. Hun var også en utrolig stolt bestemor for Freddie, uttalte Deakin blant annet.

Faren rammet av kreft

I mai kom det også frem at stjernens far, Troy Austin, er rammet av leverkreft. Samme måned gjennomgikk Austin en operasjon på om lag fire timer, hvor kirurgene fjernet en svulst.

Overfor The Sun fortalte Tomlinsons far at han håpet operasjonen er med på å redde livet hans.

Austin mente samtidig at det er ham selv som har skyld i egen sykdomssituasjon.

- Jeg kan ikke legge skylden på noe annet. Jeg har røykt opp mot 25 sigaretter om dagen og drukket seks til åtte bokser med øl hver dag. Kostholdet mitt har vært forferdelig. Jeg har spist kinesisk og indisk takeaway og masse potetgull, sa han til The Sun.

LES OGSÅ: John Travolta åpner opp om familietragedien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer