Louis Tomlinson:

One Direction-stjernen mistet moren. Nå er også faren rammet av kreft

Artistens far alvorlig syk to år etter morens bortgang.

FAREN ALVORLIG SYK: Louis Tomlinsons far, Troy Austin, er rammet av leverkreft og gjennomgikk operasjon mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
FAREN ALVORLIG SYK: Louis Tomlinsons far, Troy Austin, er rammet av leverkreft og gjennomgikk operasjon mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden opplevde den tidligere One Direction-stjernen Louis Tomlinson (26) en dyp sorg da moren, Johannah Deakin, gikk bort - bare 43 år gammel.

Ifølge People står Louis' familie nå overfor nok en tøff periode, ettersom artistens far, Troy Austin, er rammet av leverkreft.

Mandag gjennomgikk Austin en operasjon på om lag fire timer, hvor kirurgene fjernet en svulst.

Overfor The Sun forteller Tomlinsons far at han håper operasjonen er med på å redde livet hans.

- Min feil

Austin mener samtidig at det er ham selv som har skyld i egen sykdomssituasjon.

- Jeg kan ikke legge skylden på noe annet. Jeg har røykt opp mot 25 sigaretter om dagen og drukket seks til åtte bokser med øl hver dag. Kostholdet mitt har vært forferdelig. Jeg har spist kinesisk og indisk takeaway og masse potetgull, sier han til The Sun.

Saken fortsetter under:

Selv om Austin er rammet av en annen form for kreftsykdom, døde også Louis' mor etter å ha kjempet mot en aggressiv form for leukemi - også kjent som blodkreft.

Hun gikk bort i morgentimene onsdag 7. desember 2016, og Tomlinson har tidligere gitt uttrykk for at de to var svært nære.

NÆRT FORHOLD: Louis Tomlinson og moren deltok på flere rød løper-arrangementer sammen. Johannah var blant annet svært engasjert i veldedighet. Foto: Lia Toby/WENN/ NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Louis Tomlinson og moren deltok på flere rød løper-arrangementer sammen. Johannah var blant annet svært engasjert i veldedighet. Foto: Lia Toby/WENN/ NTB Scanpix Vis mer

Syv barn

Ifølge The Sun gikk popstjernens foreldre hver til sitt da han bare var en uke gammel. Etter at sistnevnte oppnådde stor berømmelse med One Direction, skled Austin og sønnen fra hverandre. De skal ikke ha hatt kontakt på fem år.

Louis Tomlinson har så langt ikke uttalt seg offentlig om farens sykdomstilfelle.

I tillegg til ektemannen Dan og sin berømte, eldste sønn, etterlot Johannah Deakin seg barna Lottie, Felicite, tvillingene Daisy og Phoebe og tvillingene Ernest og Doris.

Hun var også bestemor til Louis' sønn Freddie (2), som sangstjernen fikk med stylisten Briana Jungwirth i slutten av januar 2016, ifølge E!News.

- Johanna var først og fremst en utrolig fantastisk mor til syv barn (...) og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun ga dem. Hun var også en utrolig stolt bestemor for Freddie, uttalte enkemannen hennes til Daily Mail etter dødsfallet.

Saken fortsetter under:

RETTET SKRIVEFEIL: Midt under en konsert i Philadelphia lot One Direction-medlemmet Harry Styles seg irritere av skrivefeilen på en av fanplakatene i publikum. Da tok han saken i egne hender. Video: JennFlah54 / Youtube Vis mer Vis mer

- Savner deg

En tid etter dette publiserte Louis Tomlinson et Instagram-innlegg. Det var et bilde av ham og moren på Brit Awards i februar det året, sammen med en rørende tekst:

«Min mor som ser nydelig ut før 'The Brits' tidligere i år. Jeg elsker deg og savner deg så mye!» skrev Louis - som tilbringer mye tid i L.A. - til bildet.

Suksessgruppa One Direction har turnert verden flere ganger, og har toppet hitlistene med sine melodiøse poplåter om kjærlighet og flørting.

Gruppen ble dannet under den britiske versjonen av «X Factor» i 2010. På tross av å bli regnet som et av verdens største boyband, annonserte gutta i 2015 at de ville ta et avbrekk fra boybandet for å bygge karrierer på egen hånd.

TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet under «X Factor» i 2010. Siden den gang har flere av dem gjort suksess som soloartister. Foto: NTB scanpix
TALENTFULLE: One Direction-gutta har smeltet mange unge pikehjerter siden de ble dannet under «X Factor» i 2010. Siden den gang har flere av dem gjort suksess som soloartister. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Nå begraver de stridsøksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer