Harry Styles:

«One Direction»-stjernen må i retten

- En mann har sovet utenfor huset mitt.

STJERNESKUDD: Harry Styles (25) er blitt svært kjent som artist, men populariteten har også negative følger. I to måneder har 25-åringen nemlig hatt en mann sovende utenfor huset sitt i London. Foto: NTB Scanpix
STJERNESKUDD: Harry Styles (25) er blitt svært kjent som artist, men populariteten har også negative følger. I to måneder har 25-åringen nemlig hatt en mann sovende utenfor huset sitt i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

25 år gamle Harry Styles har vært et stort ungpikeidol siden han slo gjennom som en av en frontfigurene i det svært populære boybandet «One Direction» - som sto på scenen for første gang i 2010.

Guttebandet ble raskt verdenskjent - og medlemmene Harry Styles, Niall Horan (25), Liam Payne (25), Louis Tomlinson (27) og Zayn Malik (26) har fått tilhengere verden over.

Etter at gruppen ble oppløst i 2016, har samtlige medlemmer begitt seg ut på solokarrierer. Harry Styles kan trygt sies å ha lykkes med dette, men til tross for stor suksess og en rekke hitlåter - har populariteten også hatt sine ulemper for den kjekke briten.

MÅ I RETTEN: Harry Styles må i retten i oktober for å avgi forklaring. Foto: NTB Scanpix
MÅ I RETTEN: Harry Styles må i retten i oktober for å avgi forklaring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I flere måneder har nemlig Styles slitt med en såkalt «stalker», en person som følger etter ham og ikke gir ham fred. Det er den britiske avisen The Sun skriver at en mann ved navn Pablo Tarazaga-Orero har sovet utenfor artistens hjem hver natt i månedsvis. Mannen er 26 år gammel, og skal ha lagt en rekke lapper i «One Direction»-stjernens postkasse, samt inne i huset hans.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Må i retten

Ifølge avisen skal mannen ha kommet med flere uønskede tilnærminger i gaten Styles bor i - i Englands hovedstad London.

Mannen som Styles mener følger etter ham, ble arrestert av politiet fredag i forrige uke - men nekter for at han har stalket den verdenskjente boybandstjernen.

The Sun skriver videre at saken nå blir tatt til retten - noe som innebærer at Harry Styles må i rettssalen for å avgi sin forklaring.

Styles hevder at Tarazaga-Orero har trakassert ham i over to måneder, og skal ha uttalt at mannen har gjort livet hans miserabelt som følge av stalkingen.

- En mann har sovet på andre siden av veien til Harrys hus, og også i parken. Jeg så ham på benken i juni, og første gang han dukket opp var i april, sier en anonym nabo av Styles til The Sun.

Tarazaga-Orero ble pågrepet på en flyplass i Storbritannia etter at han hadde vært på en to uker lang ferie i hjemlandet Spania, ifølge avisen.

Han ble avhørt av politiet mandag denne uken, og dommeren avgjorde at saken skal opp til retten i oktober.

Koblet til modell

Til tross for at Harry Styles har opplevd noen vanskeligheter med tilhengerne sine den siste tiden, kan man i hvert fall si at det går mer enn godt nok på kjærlighetsfronten for den unge, britiske kjekkasen.

«One Direction»-stjernen ble i januar i år koblet til en ny modell - for syvende gang. Denne gangen skal han ha funnet lykken med modellen Kiko Mizuhara (28).

Vis mer

Ifølge The Sun skal de to den gang ha reist verden rundt for å tilbringe tid med hverandre, og 25-åringen skal blant annet ha besøkt sin nye flamme mens hun jobbet i Tokyo.

Kiko, som kanskje er ukjent for mange, har ifølge The Sun vært avbildet på flere av verdens største magasinforsider, som Vogue, GQ og Cosmo. Hun skal også ha gått på catwalken for flere luksuriøse merker.

Harry Styles har helt siden han slo gjennom med «One Direction» vernet godt om privatlivet sitt, og verken han eller Kiko har foreløpig kommentert romanseryktene.

Tidligere har Harry Styles blitt koblet til modeller som Kendall Jenner (23) og Camille Rowe (29).

LES OGSÅ: - Hun blir snart gravid med sitt andre barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer