Liam Payne:

«One Direction»-stjerne sjokkerer med nakenstunt

Setter fyr på nettet med vågalt bilde på Instagram.

OVERRASKER: Liam Payne, kjent fra boybandet «One Direction» har fått mye oppmerksomhet etter et svært lettkledd bilde i sosiale medier. Foto. NTB Scanpix
OVERRASKER: Liam Payne, kjent fra boybandet «One Direction» har fått mye oppmerksomhet etter et svært lettkledd bilde i sosiale medier. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Titt og ofte dukker det opp bilder av mer eller mindre nakne kjendiser på internett og i sosiale medier. Mange celebriteter er ikke redd for å by på seg selv, og deler mer enn gledelig lettkledde og vågale bilder med sin følgerskare.

Det har bare gått litt over en uke siden den skandaleombruste stjernen Lindsay Lohan (33) feiret bursdagen sin med å kaste klærne for sine over syv millioner følgere på Instagram.

Denne gangen er det den britiske sjarmøren og «One Direction»-stjernen Liam Payne (25) som har fått kommentarfeltene til å gå varme. Mote- og kjendisfotografen Mert Alas har nemlig delt et nakenbilde bilde av 25-åringen på sin Instagram-profil.

På bildet sitter Payne naken i en regissørstol på en veranda, mens han viser frem musklene og tatoveringene sine og smiler til kamera.

- Hold deg unna stolen min, har fotografen kommentert under bildet.

- Hvor mange har lagret dette bildet?

Bildet har nå fått en rekke reaksjoner, og svært mange har vist sin begeistring for den nakne artisten i kommentarfeltet under bildet. Boyband-sangeren sitter kliss naken - og det er ingen tvil om at mange i 25-åringens fanskare satte pris på det de fikk se.

- Han kunne ha sittet der for alltid, lyder en av kommentarene.

VEKKER OPPSIKT: Et svært lettkledd bilde av Liam Payne er nå å finne på internett. Foto: NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Et svært lettkledd bilde av Liam Payne er nå å finne på internett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Skulle ønsker jeg var den stolen, skriver en annen.

- Hvor mange har lagret dette bildet, undrer en tredje.

- Obduksjonen min sa at dødsårsaken min var dette bildet, spøker en annen tilhenger.

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere, har en annen kommentert under bildet som på kort tid har fått over 100 000 likerklikk.

Bildet fikk i løpet av bare to timer også over 4 000 kommentarer.

Det avslørende bildet har utvilsomt overlatt lite til fantasien - og det har også blitt bredt omtalt i den internasjonale sladrepressen.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Feiret med nakenbilde

Payne er derimot ikke den eneste som har kastet klærne i den hete sommervarmen den siste tiden. Den tidligere realitystjerna og skandaleartisten Lindsay Lohan (33) feiret like godt 33-årsdagen 2. juli med et nakenbilde av seg selv - som hun delte med sine over syv millioner følgere på Instagram.

På bildet sitter Lohan på gulvet foran et speil og poserer for kameraet. I teksten under bildet har hun lagt ved to emojier: En rosa sløyfe og en bursdagskake med lys, i anledning den store dagen.

Nakenbildet «Mean Girls»-stjernen har lagt ut, fikk svært mye oppmerksomhet. En rekke Instagram-brukere har lagt igjen både ris og ros i kommentarfeltet under stjernens bilde.

- Hun er virkelig vakker, lød av kommentarene.

- Det er din bursdag, og du er hot, skrev en annen.

Nakenbilde gikk viralt

En annen stjerne som muligens har gått enda lenger i å kle av seg i sosiale medier den siste tiden, er «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Girardi (47), bedre kjent som Erika Jayne - som ofte blir observert med lite klær på kroppen.

I forrige uke lastet hun opp et bilde på sin Instagram-konto hvor lite var overlatt til fantasien.

På bildet står Erika iført høye hæler, uten en eneste tråd på kroppen ellers. Hun står med baksiden vendt mot kamera, og bakenden er spesielt i fokus.

- Business casual, skrev hun, som om det er det mest naturlige i verden å ha møter naken.

DRØYT: Jan Thomas stiller opp splitter naken i Se og Hør. Sånt blir det reaksjoner av! Vis mer

Erika Jayne har over 1,8 millioner følgere på Instagram. Innlegget hennes har fått over 125 000 likerklikk, og kommentarene renner fortsatt inn.

De siste årene har hun blitt en av de mest populære fruene i serien «Real Housewives of Beverly Hills», og privat er hun gift med den berømte advokaten Thomas Girardi (80), som hun giftet seg med i 1999.

LES OGSÅ: Skjulte de bryllupet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer