One Direction:

One Direction-stjerne arrestert. La fotograf i bakken

Artistens team bekrefter historien. 

ARRESTERT: Louis Tomlinson (nummer to fra venstre) er arrestert etter å ha lagt en fotograf i bakken på en flyplass i USA. Foto: NTB scanpix
ARRESTERT: Louis Tomlinson (nummer to fra venstre) er arrestert etter å ha lagt en fotograf i bakken på en flyplass i USA. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Popfenomenet One Direction har herjet hitlister verden over og skapt kaos i de fleste land de har turnert i. Paparazzi og ivrige fans følger med hvor de nå enn beveger seg, om det så er ute på restaurant eller på flyplassen.

Boybandet, som nå består av de fire medlemmene Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson, er kjent som noen av de snilleste guttene i klassen, og lager sjeldent bråk.

Havnet i bråk

Nå har imidlertid en av dem blitt arrestert. TMZ skriver at 25 år gamle Louis ble fraktet til arresten etter å ha kommet i en ubehagelig situasjon med en fotograf på en flyplass i Los Angeles.

I TRØBBEL: One Direction-medlem Louis Tomlinson ble denne helga arrestert på LAX-flyplassen, etter å ha slengt en fotograf i bakken. Her er han på samme flyplass i januar. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
I TRØBBEL: One Direction-medlem Louis Tomlinson ble denne helga arrestert på LAX-flyplassen, etter å ha slengt en fotograf i bakken. Her er han på samme flyplass i januar. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Det var fredag kveld at situasjonen foregikk. Nettstedet skriver at 25-åringen og kjæresten skulle hente bagasjen sin da det plutselig dukket opp flere fans og paparazzier rundt dem.

Han skal ha kommet i en konflikt med en fotograf, som han til slutt skal ha kastet i bakken med hodet først. Popsangerens kjæreste skal også ha deltatt i en krangel på flyplassen. En kvinne hadde filmet hendelsen med fotografen, som skal ha fått den ikke navngitte kjæresten til å fly i flint.

Det er ikke kjent om også hun ble arrestert, med Tomlinson ble lagt i håndjern og fraktet til arresten. Det samme ble fotografen som han kranglet med. Louis ble arrestert mistenkt for vold.

I en uttalelse til TMZ forteller en talsperson for sangeren at fotografen provoserte ungpikeidolet.

- De skapte selv krangelen med Louis. Det er ikke første gang at en paparazzi lager bråk med en kjendis. Samtidig som fotografen kranglet med Louis, angrep tre andre kjæresten hans og han kom til hennes unnsetning, fortelles det på vegne av artisten.

POPULÆR GJENG: Louis er ett av fire medlemmer i One Direction. Zayn Malik (nummer to fra høyre) var opprinnelig gruppas femte medlem, men trakk seg ut til fordel for solokarrieren. Foto: NTB scanpix
POPULÆR GJENG: Louis er ett av fire medlemmer i One Direction. Zayn Malik (nummer to fra høyre) var opprinnelig gruppas femte medlem, men trakk seg ut til fordel for solokarrieren. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mistet moren

Louis har det siste halvåret vært i sorg. I desember ble det kjent at han hadde mistet moren sin, Johannah Deakin. Det skrev Daily Mail.

Moren til Louis Tomlinson ble diagnostisert med en aggressiv form for leukemi i fjor. Hun gikk bort i morgentimene onsdag 7. desember, bare 43 år gammel.

I tillegg til ektemannen og sin berømte, eldste sønn, etterlot hun seg barna Lottie (18), Felicite (16), tvillingene Daisy og Phoebe (12) og tvillingene Ernest og Doris (2).

Louis Tomlinson og moren deltok på flere rød løper-arrangementer sammen. Johannah var svært engasjert i veldedighet. Hun var også bestemor til Louis' sønn Freddie (10 mnd.), som sangstjernen fikk med stylisten Briana Jungwirth i slutten av januar.

- Johanna var først og fremst en utrolig fantastisk mor til syv barn (...) og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun gav dem. Hun var også en utrolig stolt bestemor for Freddie, uttalte enkemannen hennes til Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer