Harry Styles:

«One Direction»-Harry avslørte ny flørt

- Dette er ulikt hans tidligere forhold. 

NY FLØRT: Harry Styles har nylig uttalt at han ville legge damene litt til side. Nå ser det imidlertid ut til at han har en ny flørt. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix
NY FLØRT: Harry Styles har nylig uttalt at han ville legge damene litt til side. Nå ser det imidlertid ut til at han har en ny flørt. Foto: Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nylig ble det kjent at ungpikeidolet Harry Styles (23) hadde satt damene til side til fordel for sin nye solokarriere.

Nå ser det imidlertid ut til at stjernen har fynnet lykken likevel.

Det har nemlig blitt kjent at «One Direction»-stjernen dater matblogger og modell, Tess Ward (27). Paret skal angivelig ha møttes gjennom felles bekjente, og venner av artisten har uttalt at de tror at dette kan bli et langvarig forhold. Dette skriver The Sun.

NY FLØRT: Dette er Harrys nye flørt, Tess Ward. Foto: Shutterstock
NY FLØRT: Dette er Harrys nye flørt, Tess Ward. Foto: Shutterstock Vis mer

- Så fort Harry møtte henne var det en øyeblikkelig gnist mellom dem, forteller en venn nær 23-åringen.

Det skal angivelig ha vært deres felles interesser for mote og mat som først fikk det nye paret til å komme i kontakt.

- Ting ble fort romantisk, sier kilden videre.

Paret, som ikke har kommentert romanseryktene selv, skal trolig ha vært på en rekke stevnemøter den siste tiden, og 23-åringen skal angivelig ha introdusert sin nye flørt til flere av sine gode venner.

- Han har allerede introdusert Tess til noen av sine nærmeste venner, inkludert hans personlige assistent Lou Teasdale, sier kilden.

Ungpikeidolet er kjent for å smigre en rekke unge jenter og har tidligere blitt koblet til flere i samme bransje som han selv. Kilden hevder at dette forholdet er ulikt stjernens tidligere forhold.

- Han virker oppriktig interessert i Tess, og vil ikke risikere å ødelegge dette, sier kilden.

Tess blir kalt «Matlagingens nye gulljente» av sine fans og kom i 2015 ut med sin første bok, «The naked diet». Hun er også modell og kjent i moteverden hvor hun blant annet har jobbet med stjerner fra «Made in Chelsea», samt Simon Le Bons (58) modelldatter, Amber Le Bon (27).

Det ser også ut til at Harrys nye flørt kan vente seg en karriere i USA. Hun har nemlig motatt en rekke jobbtilbud både innen tv og som modell.

Snakker ut

Forholdet mellom ungpikeidolet Harry og Taylor Swift har i lang tid vært et hett tema. Mens Swift har uttalt at forholdet var skjørt og vanskelig, har «One Direction»-stjernen holdt kortene tett til brystet.

I et intervju med Rolling Stone, åpner artisten seg opp om romansen for første gang.

DATET: Harry og Taylor var et hett par da de datet i to måneder i 2012. Foto: Splash
DATET: Harry og Taylor var et hett par da de datet i to måneder i 2012. Foto: Splash Vis mer

- Når jeg ser bildene fra den dagen, tenker jeg; forhold er vanskelig, uansett alder. Når man er 18 år og ikke helt forstår hvordan det fungerer, gjør det ikke saken enklere. Jeg mener, man er litt utilpass til å begynne med. Du møter en du liker veldig godt, og det bør jo være enkelt, ikke sant? Jeg lærte mye av det. Men i bunn og grunn, ønsket jeg bare at det skulle være en helt normal date, sa han.

Swift og Styles ble et par i november 2012, og var nærmest uatskillelige frem til ryktene sa at det ble slutt etter en ferie i Virgin Gorda to måneder senere.

LES OGSÅ: Beyoncés lepper skaper storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer