MOTEPAR: Lea Meyer og Henrik Holm har på få måneder klart å bli et av landets heiteste par. De er ofte å se på rød løper sammen, mens de begge jobber som skuespillere og modeller. Nå har utenlandsk motepresse fått øynene opp for duoen. Foto: Andreas Fadum
MOTEPAR: Lea Meyer og Henrik Holm har på få måneder klart å bli et av landets heiteste par. De er ofte å se på rød løper sammen, mens de begge jobber som skuespillere og modeller. Nå har utenlandsk motepresse fått øynene opp for duoen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Henrik Holm og Lea Meyer er i Vogue

Omtales som «Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss»

«Skam»-stjernen Henrik Holm og kjæresten Lea Meyer er intervjuet av motebibelen Vogue.

Publisert

(Seoghør.no): Tiden etter «Skam» har for mange vært fylt med abstinenser, men heldigvis er suksesseriens skuespillere alltid å finne på sosiale medier og ellers rundt om. Ulrikke Falch (21), som spilte Vilde, har blant annet gått inn i offentligheten med kronikker, og Iman Meskini (20), som spilte Sana, har gjort seg kjent som muslimsk forbilde for unge jenter.

Ingen har imidlertid strukket nesen like langt frem som Henrik Holm (22). Han spilte karakteren Even i serien, kjæresten til Isak - eller filmaktuelle Tarjei Sandvik Moe (18).

Holm dukker stadig opp på rød løper, jobber som modell og følges av nærmere 900 000 på Instagram. Nå har kjekkasen også klart å tiltrekke seg oppmerksomheten til utenlandsk motepresse. Nå er nemlig han og kjæresten Lea Meyer (18) å finne i motebibelen Vogue.

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Henrik Holm og Lea Meyer har møtt britiske Vogue, noe som resulterte i både en fotoshoot og et stort intervju. Magasinet sparer ikke på komplimentene når de beskriver paret som Norges Johnny Depp og Kate Moss. Foto: Faksimile
INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Henrik Holm og Lea Meyer har møtt britiske Vogue, noe som resulterte i både en fotoshoot og et stort intervju. Magasinet sparer ikke på komplimentene når de beskriver paret som Norges Johnny Depp og Kate Moss. Foto: Faksimile Vis mer

Skrytes opp i skyene

Det er den britiske utgaven av magasinet som har møtt paret. Artikkelen er skrevet av en norsk frilanser. De blir omtalt som Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss, en ganske så ærverdig beskrivelse.

«Sett bort fra en fantastisk stilsans (Meyers engleaktige trekk og Holms rocka oppførsel), deler paret en interesse for skuespill - for å ikke glemme at de er det ultimate svaret på #relationshipgoals», skriver magasinet på sine nettsider.

Paret har latt seg style av Vogue, og er på flere av de profesjonelle bildene ikledd norsk design fra merker som Tom Wood, Bror August og Mayow. Stylistene har også sneket inn litt utenlandsk luksus, som sko fra Balenciaga.

Bildene er tatt av fotograf Nick Thompson og de er stylet av Tom Broecker. Magasinet takker Grand Hotel i en fotnote, som indikerer at noen av bildene muligens er tatt der.

I intervjuet snakker paret åpenbart om, vel, mote. Meyer sier det er vanskelig å beskrive kjærestens stil, men legger til at han er inspirert av mange forskjellige tiår og at han har et godt øye for detaljer.

- Lea er leken, men en kul, skandinavisk stil. Farger er også noe hun er god på; bruken av dem og hvordan man legger lag på lag. Hun tar pusten vekk fra meg, sier «Skam»-stjernen om kjæresten i retur.

De to møttes mens Holm jobbet som barista på en kafé på Frogner i Oslo. Lea gjorde ofte lekser på kafeen, og Henrik måtte manne seg opp for å sjekke henne opp. Han fant ut at hans lillebror var god venn med hennes lillebror. Det ble åpningen han trengte for å ta motet til seg.

- Og jeg synes åpenbart at han var kjekk, også, forteller hun.

NORSK SOMMER: Da Dagbladet møtte Skam-stjernen Henrik Holm aka «Even» fortalte han om sommerplanene. Den unge skuespilleren prøvde til og med å vise fram dialekt-ferdigheter utenfor hjemtraktene. Video: Marie Røssland Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Det var i februar i år det ble kjent at Henrik Holm og Lea Meyer hadde funnet sammen. Den gang var det «God kveld Norge» på TV 2 som først omtalte forholdet.

Duoen bekreftet at de er kjærester overfor programmet, men har valgt å holde en ganske lav offentlig profil. De har vist seg sammen på noen motearrangementer også tidligere, men har ikke snakket åpent om forholdet sitt i pressen.

Fiktiv romanse

Da prisutdelingen Gullruten gikk av stabelen i Bergen i mai, dukket Henrik opp på den røde løperen uten kjæresten. Derimot hadde han selskap av «Skam»-motspiller Tarjei Sandvik Moe, som ble hyllet for rollen sin som homofile Isak i serien.

Isak og Even, populært kalt «Evak», skapte enormt mye engasjement i sesong tre av «Skam». De to unge skuespillerne rettet oppmerksomheten mot flere vanskelige temaer, deriblant psykisk sykdom og det å komme ut av skapet.

JUBLENDE: «SKAM«-gjengen vant hele to priser under Gullruten, men alderen til flere av skuespillerne blir et problem på etterfesten. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Og på Gullruten-utdelingen ble Henrik og Tarjei kåret til «Folkets favoritt», og under prisutdelingen klinte de to til da de fikk programmets «kysse-kamera» rettet mot seg.

De to unge skuespillerne stakk faktisk også av med den internasjonale tittelen som årets TV-par i E! Onlines årlige kåring.

LES OGSÅ: «Skam»-stjernen viste frem kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer