Noah Centineo og Alexis Ren:

Omtales som Hollywoods nye «snakkispar»

- Han har virkelig et hjerte av gull.

KJÆRESTER: Skuespiller Noah Centineo (23) har tatt Hollywood med storm den siste tiden. Privat har han funnet kjærligheten med Instagram-stjernen Alexis Ren (22). Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Skuespiller Noah Centineo (23) har tatt Hollywood med storm den siste tiden. Privat har han funnet kjærligheten med Instagram-stjernen Alexis Ren (22). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det blir stadig oppdaget nye stjerneskudd i Hollywood, og noen blir naturligvis mer populære enn andre. En som virkelig har fått fart på karrieren sin de siste par årene, er skuespiller Noah Centineo (23).

Centineo er blant annet kjent fra en rekke filmer på strømmetjenesten Netflix, deriblant «To All the Boys I've Loved Before» og «Sierra Burgess Is a Loser» - hvor han blant andre spiller mot norske Kristine Frøseth (23).

Siden karrieren tok av har 23-åringen tilsynelatende vært singel, men i slutten av oktober dukket han opp på rød løper med en kvinne ved sin side. Hans utvalgte er ingen ringere enn modell og Instagram-kjendis Alexis Ren (22).

22-åringens karriere tok av da hun og ekskjæresten Jay Alvarez (24) begynte å legge ut eksotiske reisebilder på Instagram. Før den tid hadde hun blant annet i en alder av 15 år gått viralt på grunn av et bikinibilde, før hun i 2018 ble kåret til årets nybegynner av Sports Illustrated sin årlige badetøy-utgave.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

- Hjerte av gull

Da sistnevnte i helgen ble intervjuet på den røde løperen, ble Centineo naturligvis en del av samtalen. Overfor E! News bekrefter hun inntrykket mange fans fått av skuespillerkjæresten.

- Han er fantastisk. Han har virkelig et hjerte av gull. Han er også like tullete i virkeligheten, forteller Ren til nettstedet.

Videre forklarer 22-åringen at både hun og Centineo er spontane av seg, noe som gjenspeiles i forholdet.

- Ingen dag er lik. Han liker for eksempel å male, så en gang tok jeg ham med på det. Bare sånne morsomme, små ting. Vi elsker begge kunst, så vi dyrker det sammen, sier hun videre.

View this post on Instagram

Nonsense. All of it’s all just nonsense.

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Har møtt familien

Til tross for at paret bare har vært kjærester i et par måneder, virker de å være seriøse. Til ovennevnte nettsted forteller Ren at Centineo allerede har møtt familien hennes.

- Han møtte familien min, og det var fint. Lillebroren min var litt sånn: «Hvem er dette?» og jeg svarte: «Plis, lik ham for min skyld. Jeg liker han virkelig», innrømmer hun.

Da Centineo snakket med samme nettsted forrige uke, var han åpen om at familien er svært viktig. Til nettstedet fortalte 23-åringen at han bor sammen med søsteren sin og kjæresten hennes, og at de tar godt vare på hverandre.

- Jeg holder familien veldig nær. Det er en veldig liten krets, med vennene mine og jenta mi. Alle passer på hverandre. Vi elsker hverandre, sa han forrige uke, etter at han stakk av med pris under årets People's Choice Awards.

Centineo og Ren har for lengst skrevet seg inn på listen over Hollywoods nye snakkis-par, til tross for at de ikke har vært kjærester spesielt lenge. Paret har nemlig nesten 31 millioner følgere til sammen på Instagram, noe som vitner om en solid fanbase.

Tar Hollywood med storm

Som tidligere nevnt spilte Centineo mot norske Kristine Frøseth i filmen «Sierra Burgess Is a Loser», som ble lansert i fjor høst. Rollen som Veronica satte ytterligere fart på karrieren til drøbaksjenta, som først ble oppdaget på Ski Storsenter i Akershus, ifølge Akershus Amtstidende.

At hun nå er en spirende stjerne i statene, er det liten tvil om. Hun har flere ganger blitt omtalt i amerikansk presse, som virker å ha stor tro på 23-åringen.

STJERNESKUDD: Drøbak-jenta Kristine Frøseth har en stor rolle i den nye amerikanske filmen «Low Tide». Her er en smakebit! Video: Rød Løper Vis mer

«Hun er i ferd med å ta over filmverdenen», konstaterte Seventeen Magazine etter innsatsen i ovennevnte Netflix-film. «Fansen kan ikke få nok av hennes personlighet, modellkarriere og skuespillerprestasjoner», meldte Popbuzz. «Kristine Froseth er en hjertetyv», mente Elite Daily.

I skrivende stund har det norske stjerneskuddet i overkant av 1,2 millioner følgere på Instagram, og flere kan det raskt bli. For tiden er hun nemlig aktuell i ungdomsserien «Looking for Alaska», som kan strømmes på HBO Nordic, og serien har fått relativt gode anmeldelser, blant annet en firer av Dagbladet.

LES OGSÅ: - Hun har vært på noen dater

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer