- Omsorgen min er blitt større

Men komikerens plan om å ikke bli en hysterisk småbarnsfar gikk i vasken.

POPULÆRE: Duoen Anders Bye og Jon Niklas Rønning har gjort stor suksess med "Bye & Rønning". Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
POPULÆRE: Duoen Anders Bye og Jon Niklas Rønning har gjort stor suksess med "Bye & Rønning". Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEOGHØR.NO: I juni ble komikeren Anders Bye (30) og forloveden Siri Nilsen (27) foreldre for første gang. Og Bye hadde store planer om å ikke bli en hysterisk småbarnspappa - noe han ikke har klart å gjennomføre, røper han til VG.

– Jeg har funnet ut at jeg er like hysterisk som alle andre førstegangsforeldre. Men det er bare å godta kaoset. Å få et barn er uansett et herlig anarki som man bare må omfavne, sier Bye til avisa.

30-åringen forteller også at han prøvde å gradvis venne seg til netter med lite søvn før fødselen, men det ble mye vanskeligere enn forventet.

– Jeg prøvde å sove bare firefem timer hver natt før hun kom. Men det gikk til helvete. Jeg følte meg også veldig forvirret. Det å få barn for første gang føles litt som å fly en Boeing 747 til Roma uten manual.Men jeg føler at omsorgsgenet mitt er blitt større. Akkurat nå er jeg mest opptatt av å lage de beste kanelbollene. 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utsetter bryllupet på ubestemt tid