I GODT SELSKAP: 34-åringen hadde ingen grunn til å klage, med én vakker dame på hver side.  Foto: STELLA PICTURES
I GODT SELSKAP: 34-åringen hadde ingen grunn til å klage, med én vakker dame på hver side. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Omringet av damer på badeferie

Nysingle Leonardo DiCaprio koste seg med venner på Ibiza.

SEHER.NO: "Catch Me If You Can"-kjekkas Leonardo DiCaprio (34) ser ikke ut til å ha brukt lang tid på å komme over bruddet med supermodell Bar Rafaeli (24).

For tiden nyter 34-åringen solen på den spanske partyøya Ibiza, og etter bildene å dømme kan det virke som de fleste av jentene der har fått med seg at han har blitt singel.

Skuespilleren - som ifølge Stella ferierer med venner - var nemlig omringet av vakre damer enten det var til vanns eller til lands.

DiCaprio og Rafaeli gjorde det slutt for kun én måned siden, men skuespilleren har allerede rukket å bli koblet opp mot en rekke kjendiskvinner. 

For et par uker siden skal DiCaprio ha vært på flere hemmelige dater med Cameron Diaz (36) i London, og uken etter ble  han koblet opp mot den vakre Pussycat Dolls-stjernen Ashley Roberts (27).

På Ibiza virket det imidlertid ikke som om han hadde tankene noe annet sted enn på stranden...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han hadde kun øyne for henne

FERIERER: Leonardo DiCaprio nyter for tiden solen på den spanske partyøya Ibiza. Foto: STELLA PICTURES
POPULÆR: Skuespilleren ser ikke ut til å ha noen problemer med å bli kjent med damene på den spanske øya... Foto: STELLA PICTURES
GODT KARRIEREÅR: Leo har det siste året hatt stor suksess med filmene "Revolutionary Road" og "Body of Lies". Nå har kjekkasen tatt seg en velfortjent ferie. Foto: STELLA PICTURES
I GODT SELSKAP: 34-åringen hadde ingen grunn til å klage, med én vakker dame på hver side. Foto: STELLA PICTURES
NYSINGEL: Det har gått litt over én måned siden det ble slutt mellom DiCaprio og supermodellen Bar Rafaeli. Foto: STELLA PICTURES
FERIERER MED LEO: DiCaprio var som vanlig omringet av dene damer på stranden. Foto: STELLA PICTURES
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.