Lisa Rinna:

«OMG, ta på deg klærne»

Fansen reagerer etter 58-åringens siste bilde.

KASTER KLÆRNE: Vi ser vanligvis Lisa Rinna i desginerkjoler og glitter og glam. Nå kaster hun klærne. Foto: Jason Mendez / Invision / NTB
KASTER KLÆRNE: Vi ser vanligvis Lisa Rinna i desginerkjoler og glitter og glam. Nå kaster hun klærne. Foto: Jason Mendez / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (58), som er gift med skuespiller Harry Hamlin (69), er blant kvinnene i «Real Housewives of Beverly Hills». Gjennom seriens mange sesonger har hun stått for alt fra krangling og slåssing til annet tv-gull.

Også av skjermen har 58-åringen, som blant annet er kjent for sin rolle i «Days of Our Lives», skapt overskrifter.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards ble anklaget for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kaster klærne

Vi ser henne vanligvis i svindyre designerklær, eller i komfortable klær på hjemmebane, hvor hun gjerne deler en dansesnutt eller to med fansen.

Nå har hun imidlertid kastet klærne - igjen. Det samme gjorde hun nemlig i fjor sommer.

Denne gangen ligger hun klissnaken på gulvet og poserer. Det skal riktignok sies at 58-åringen har valgt å dekke til niplene sine med to svarte hjerte-emojier.

Mens hun i fjor ble hyllet av både fans og TV-kollegaer, ser det imidlertid ut til at nakenbildet ikke blir like godt tatt imot denne gangen.

I kommentarfeltet har flere av hennes tre millioner følgere lagt igjen noen ord.

«Hvorfor føler du at du må dele dette i dag? Må være relatert til gjenforeningen», skriver én.

SVINGER SEG: Skuespiller og realityprofil, Lisa Rinna, begynte å danse på Instagram, og det var det ikke alle som satte pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

- Ta på deg klærne

«Real Housewives of Beverly Hills»-kvinnene skal ifølge PageSix ha filmet gjenforeningsepisoden onsdag denne uken. Disse episodene er kjent for å bli både høylytte og skitne.

Mye kan tyde på at det også skjedde denne gangen:

«Hun prøver å distrahere oss for sin grusomme oppførsel i går kveld», mener en annen følger.

«OMG, ta på deg klærne», oppfordrer en tredje.

IKKE FLAU: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

«Haha, vi glemte ikke hva som skjedde i går kveld. Den verste gjenforeningsepisoden jeg har sett. Du og Dorit (Dorit Kemsley journ.anm) må bli sparket», skriver en annen.

Andre mener på sin side at TV-stjernen er avhengig av oppmerksomhet. Rinna selv har foreløpig ikke uttalt seg etter de harde ordene fra følgerne sine.

Privat har 58-åringen vært gift med ektemannen Harry Hamlin siden 1997. De har døtrene Amelia Gray (20) og Delilah Belle (23) sammen.

FEIRET: Britney Spears (39) delte en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Delte nakenbilde av foreldrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer