Ben Affleck:

Omfavnet ny flørt på ferie

Det ferske paret koste seg i Costa Rica.

NY KJÆRESTE: Det kan se ut til at skuespiller Ben Affleck har gått videre med skuespillerkollega Ana de Armas. Foto: Backgrid/ NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Det kan se ut til at skuespiller Ben Affleck har gått videre med skuespillerkollega Ana de Armas. Foto: Backgrid/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er to år siden Ben Affleck (47) og ekskona Jennifer Garner (47) offisielt kunne kalle seg skilt, tre år etter det først ble meldt at de hadde endt forholdet. Det tidligere ekteparet brukte etter annonseringen god tid til å arbeide med ekteskapet - før paret gikk hver til sitt.

I etterkant har begge gått videre, og så sent som forrige uke skrev flere utenlandske medier, deriblant ET Online, at Affleck hadde funnet tonen med Ana de Armas (31), som han spiller mot i den kommende psykothrilleren «Deep Water».

Romanseryktene oppsto da turtelduene ble observert i Havanna i Cuba - i Armas' eget hjemland, flere uker etter endt filminnspilling.

Nå har fansen fått ytterligere bevis på at det er snakk om mer enn et vennskap - da svært avslørende bilder av paret på stranda i Costa Rica har sett dagens lys.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Romantisk ferie

Ifølge People skal Affleck og Armas ha feriert i Latin-Amerika i noen dager. Først i Cuba som nevnt, før de satte kursen mot frodige Costa Rica - der de ble observert på en romantisk tur på stranda.

Iført en noe gjennomsiktig, lett kjole gikk Armas side om side med Affleck, som på sin side var kledd i T-skjorte og shorts. Dermed var det lite som holdt 47-åringens hender fra sin 16 år yngre flørt.

I løpet av spaserturen skal Affleck ha sørget for å forevige minnene ved å ta en rekke bilder av Armas, før de tok selfies sammen.

ROMANTISK: Ben Affleck og Ana de Armas så ut til å ha en svært romantisk spasertur på stranden i Costa Rica. Foto: Backgrid/ NTB scanpix
ROMANTISK: Ben Affleck og Ana de Armas så ut til å ha en svært romantisk spasertur på stranden i Costa Rica. Foto: Backgrid/ NTB scanpix Vis mer

På et tidspunkt lente han seg også inn mot Armas for et kyss - et øyeblikk som selvsagt ble fanget opp av en fotograf, og som er det nærmeste et bevis man får på at paret har funnet lykken.

Gjenforent med ekskona

Parets romantiske flukt fra hverdagen kom kort tid etter at Affleck ble observert med ekskona Jennifer Garner for første gang etter sjokkuttalelsene tidligere i år.

Det var i et intervju med New York Times i februar at 47-åringen åpenhjertig fortalte om den tøffe tiden etter skilsmissen, og der kom han også med en uttalelse som skapte overskrifter i verdenspressen.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte trebarnsfaren i intervjuet, og la til at han drakk relativt normalt en god stund etter bruddet, helt til det eskalerte:

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer.

SAMMEN: Ben Affleck og ekskona Jennifer Garner ble observert sammen for første gang etter 47-åringens uttalelser. Foto: NTB scanpix
SAMMEN: Ben Affleck og ekskona Jennifer Garner ble observert sammen for første gang etter 47-åringens uttalelser. Foto: NTB scanpix Vis mer

Affleck angrer altså på skilsmissen, men det ser ikke ut til å hindre ham i å gå videre. Som nevnt ble han observert med ekskona i slutten av februar, da på sønnens 8-årsdag.

BURSDAG: Affleck og Garner ble observert sammen på sønnens 8-årsdag. Det tidligere ekteparet skal ha et godt samarbeid etter skilsmissen i 2018. Foto: NTB scanpix
BURSDAG: Affleck og Garner ble observert sammen på sønnens 8-årsdag. Det tidligere ekteparet skal ha et godt samarbeid etter skilsmissen i 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det tidligere ekteparet har nemlig tre barn sammen - Violet (14), Seraphina (10), Samuel (8). Derfor er det også av naturlige årsaker at eksparet omgås i ny og ne. Garner har derimot ikke kommentert eksmannens uttalelser.

Gått videre flere ganger

Selv om lykken ser ut til å smile for Affleck, er det ikke første gang han har datet etter skilsmissen. Han har nemlig datet tv-produsenten Lindsay Shookus (39) i om lag et år, før han ble koblet til den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (23) høsten 2018.

Forholdet med modellen var derimot svært kortvarig, da Affleck på tidspunktet slet med alkoholproblemer, og nylig var blitt sendt til rehab av ekskona. Skuespilleren skal da ha besluttet å prioritere familien og seg selv.

Han skulle etter hvert finne tilbake til Shookus, som han datet i hele 8 måneder før lykken nok en gang brast. I høst skal han imidlertid også ha funnet tonen med en kvinne gjennom datingappen Tinder, uten at det varte.

DATET: Ben Affleck og Lindsay Shookus har datet i lengre tid etter skilsmissen med Jennifer Garner. Foto: NTB scanpix
DATET: Ben Affleck og Lindsay Shookus har datet i lengre tid etter skilsmissen med Jennifer Garner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Høsten 2018 ble det også kjent at Garner hadde gått videre etter skilsmissen, da det ble kjent at hun på tidspunktet hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller i et halvt års tid.

Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger. Det betyr likevel ikke at lykken ikke smiler mellom dem. Ifølge UsWeekly skal de nemlig ha det svært bra sammen, og barna deres skal også ha blitt introdusert for hverandre.

LES OGSÅ: - Mitt bidrag til fellesskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer