Omfavnet eksen ti måneder etter bruddet

- Publikum ble helt ville da Jennifer Lopez og Marc Anthony klemte til.

SAMMEN PÅ SCENEN: Lopez og Anthony avslørte bruddet for ti måneder siden, men så ut til å være gode venner da de stod på scenen lørdag. Foto: All Over Press
SAMMEN PÅ SCENEN: Lopez og Anthony avslørte bruddet for ti måneder siden, men så ut til å være gode venner da de stod på scenen lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I juli i fjor kom den overraskende nyheten om at Jennifer Lopez (42) og Marc Anthony (43) skulle skilles etter et syv år langt ekteskap.

I ettertid har Lopez funnet lykken med den 17 år yngre artisten, Casper Smart, som hun blant annet kjøpte en bil til i bursdagspresang.

Det har blitt hevdet at Anthony ble rasende da han fikk vite om forholdet mellom Lopez og Smart, men stridsøksen var begravd da de begge to stod på scenen på lørdag.

Det tidligere ekteparet var sammen på scenen under ¡Q’viva! The Chosen LIVE-arrangementet, som er en feiring av latinokulturen.

- Jennifer og Marc sang to sanger hver, men på slutten kom de sammen ut på scenen og omfavnet hverandre. Publikum ble helt ville, sier en tilskuer til Radar Online.

Men selv om det tidligere paret så ut til å være gode venner, hadde ikke Lopez kjæresten Smart langt unna. Like etter konserten ble de to observert på den røde løperen sammen, da Lopez feiret slippet av hennes nye singel.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi har bestemt oss for å skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer