PRESSEKJØR: Det har de siste ukene versert enormt med rykter om at norske Omer er Michaels ukjente sønn. Holmlia-gutten har ikke villet kommentere ryktene.  Foto: AP
PRESSEKJØR: Det har de siste ukene versert enormt med rykter om at norske Omer er Michaels ukjente sønn. Holmlia-gutten har ikke villet kommentere ryktene. Foto: APVis mer

Omer Bhattis siste hilsen til Michael

- Jeg lover å gjøre deg stolt...

SEHER.NO: Det er tre uker siden den avdøde popkongen Michael Jackson ble hyllet i en høytidelig seremoni i Staples Center i LA.

Norske Omer Bhatti (25), som ble kjent med og bodde sammen med Michael på 90-tallet, var blant dem som satt på fremste rad, sammen med popstjernens familie.

Nordmannen har lenge vært en av Jacksons nærmeste venner, og allerede dagen etter at dødsfallet ble kjent, dro han over til LA for å støtte popstjernens tre barn.

Omer var også blant dem som fikk skrive en personlig hilsen til popkongen i en minnebok, som ble delt ut til de over 17.500 publikumerne på Staples Center, skriver VG.

Den norske avisen har fått tak i et eksemplar av minneboken, hvor en svært følelsesladet Omer tar et siste farvel med sin gode venn og mentor.

"Kjære DooDoo. Selv om du ikke er her lenger føler jeg hvert sekund at du er til stede, og i det finner jeg min styrke. Tusen takk, og jeg er uendelig takknemlig for alt du lærte meg, og all den kunnskapen du delte. Du gjorde meg til den jeg er i dag, og jeg lover å gjøre deg stolt. Vår tid sammen er en skatt i mitt hjerte, for alltid og bestandig. Jeg elsker deg. Klarer ikke å vente på at vi skal møtes igjen", skriver Omer, og signerte teksten med Ahern Lossa "Big Blanklets" From Little M.

I minneboken er det også publisert et bilde av Michael, hans familie og venner på ranchen Neverland. På bildet står Omer ved siden av popkongen, mens han holder Michaels yngste sønn Blanket.

Det har den siste tiden versert enormt med rykter vedrørende norske Omers forhold til Michael Jackson, og både britiske og amerikanske medier har hevdet at nordmannen er popkongens ukjente sønn.

Holmlia-gutten har selv ikke villet kommentere disse ryktene.

Heller ikke Omers familie her hjemme i Norge har ønsket å uttale seg i forhold til saken, og har tidligere fortalt Seher.no at de er lei alt pressekjøret.

- Vi har ingen kommentar til dette. Vi har ingen reaksjoner. Vi er vant til at mediene skriver det de vil, sa Pia Bhatti til Seher.no i forrige uke.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Dette bildet beviser alt