POKER OG SEX: Om man ikke står på ski, er det ikke stort annet å gjøre i Norge om vinteren enn poker og sex, sier Triana Iglesias. Foto: FameFlynet Norway
POKER OG SEX: Om man ikke står på ski, er det ikke stort annet å gjøre i Norge om vinteren enn poker og sex, sier Triana Iglesias. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Om vinteren spiller vi poker og har sex

Triana Iglesias sier det ikke er så mye å gjøre i Norge.

SEOGHØR.NO: Triana Iglesias (32) befinner seg for tiden i Las Vegas i USA i anledning poker-VM.

PAR: Triana er sammen med DJ-en Yannick «Nuno» de Brito. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
PAR: Triana er sammen med DJ-en Yannick «Nuno» de Brito. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Som en av de mer urutinerte spillerne rundt bordet, fikk den populære programlederen kjenne på nervene under de første rundene.

- Jeg var veldig nervøs ved bordet. Jeg har spilt litt før. Dette er det eneste i verden som får meg nervøs, og det er nok derfor jeg liker det. Jeg får høy puls, og det er ikke mye som gjør det med meg, sier hun i et intervju med Pokerlistings.com.

Til nettstedet forklarer også Triana at hun er fra Norge, et land der det ikke er spesielt mye å gjøre om vinteren.

- Norge er et kaldt land. Vi har syv måneder med vinter. Vi er bare inne, fordi det ikke er så mye å gjøre, om man ikke står på ski. Så da spiller vi poker og har sex. Det er det vi gjør.

Iglesias representerer spilleselskapet Betsafe under VM i Las Vegas. Hun er der sammen med en rekke norske spillere. En av dem er John Arne Riise.

Nå jobber Triana med å roe nervene.

- Jeg er veldig nervøs. De første to timene klarte jeg ikke å drikke noen ting, fordi armene mine skalv så mye, sier hun til nettstedet.

Triana fikk nylig oppleve bilrallyet Gumball 3000. Også det i regi av Betsafe.LES OGSÅ: - Dette er en opplevelse for livet