«Farmen kjendis»:

Om vinneren: - Uverdig

Isak Dreyer vant «Farmen kjendis». Det får enkelte til å reagere.

VINNER: Dette er vinneren av «Farmen Kjendis» 2022. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer
Publisert

TV-profil Mads Hansen (38), som leder den vanlige versjonen av «Farmen», uttalte tidligere i år at han var både forfjamset og provosert etter at flere av årets deltakere i kjendisutgaven hadde smuglet inn goder på gården fra utsiden.

Tidligere har det kommet frem at blant andre Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (28) var med på «ulumskhetene».

At sistnevnte søndag stakk av med seieren i «Farmen kjendis», er ikke Hansen særlig imponert over.

- Det er ikke noe mer å si enn at det er en ufortjent vinner. En uverdig vinner. Når man jukser såpass inngående og går så all inn for å jukse som Isak gjorde ..., sier han.

- Ikke veldig tøff

I saken som Se og Hør tidligere har publisert kom det frem at det ble en konkurranse mellom «smuglerne» og produksjonen.

- «Farmen» er basert på tillit, akkurat som en quiz er. Du kan google alle svar og få alle svarene riktig. Du får fordeler, sier Hansen, og fortsetter:

- Det heter «Kampen for tilværelsen», man skal klare seg på mindre mat og det man får på gården. Og da er det også påfallende at Isak, som har fått og skapt et rykte som en villmarksfyr og tøff fyr som har vunnet «Norges tøffeste», ikke klarer seks uker på «Farmen» engang med den maten man får. Da er du ikke så veldig tøff da.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer