Ariana Madix:

Om utroskapsryktene: - Fullstendig overrasket

Paret har gått hver til sitt.

BRUDD: Tidligere denne uken kom nyheten om at Ariana Madix og Tom Sandoval har avsluttet forholdet sitt. Foto: Pa Photos/JPA / AFF-USA.com/ NTB
BRUDD: Tidligere denne uken kom nyheten om at Ariana Madix og Tom Sandoval har avsluttet forholdet sitt. Foto: Pa Photos/JPA / AFF-USA.com/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar hadde den tiende sesongen av den populære realityserien «Vanderpump Rules» premiere. Da traileren for sesongen ble sluppet i januar fikk fansen et innblikk i et rykte som sjokkerte flere.

I traileren ble det snakket om at Ariana Madix (37) og Tom Sandoval (39) hadde et åpent forhold.

Madix tok dermed til Twitter for å avkrefte ryktene.

«Vi har ikke et åpent forhold», skrev hun den gang.

Fredag denne uken kom nyheten om at «Vanderpump Rules»-stjernene hadde gått hver til sitt.

Sandoval skal angivelig ha hatt en affære med Raquel Leviss (28), også kjent fra realityserien «Vanderpump Rules», forteller en kilde til People.

- Dette har pågått i over seks måneder, hevder kilden og legger til:

- Hun ble fullstendig overrasket av dette. Ordet knust kan ikke engang beskrive hvordan hun føler seg. Dette er en hun trodde hun kjente; en hun planla å tilbringe resten av livet sitt med.

En annen kilde forteller overfor nettstedet at Madix og Sandoval har hatt problemer «en stund», men at det å få vite om affæren med Leviss fikk begeret til å renne over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer