Alice Stenlöf:

Om ulykken: - Traumatisk

Den svenske influenseren havnet i en traumatisk trafikkulykke.

ULYKKE: Alice Stenlöf havnet i en trafikkulykke i Costa Rica. Foto: Skjermdump fra YouTube
ULYKKE: Alice Stenlöf havnet i en trafikkulykke i Costa Rica. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert

I fjor høst tok den svenske influenseren Alice Stenlöf (25) med seg flyttelasset og forlot hjemlandet til fordel for varmere strøk, nærmere bestemt til Costa Rica.

Det gjorde hun i håp om å nyte livet for en lengre periode i den solrike strandbyen Santa Teresa. Oppholdet har imidlertid ikke gått helt på skinner da det hele plutselig tok en dramatisk vending.

Stenlöf og hennes kollega Amanda havnet nylig i en traumatisk trafikkulykke. Det forteller hun selv i en YouTube-video.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

- Sjokkert og redd

Det som hadde vært en helt vanlig dag i strandbyen, endret seg raskt da Stenlöf og kollegaen skulle ut for å handle mat. Hun forteller at ulykken skjedde i det de skulle forlate matbutikken

Det skriver blant annet Expressen og Aftonbladet.

- Akkurat når vi skulle svinge ut av matbutikken, kolliderer vi, sier Stenlöf opprørt i videoen, og fortsetter:

- Jeg hadde panikk og jeg skalv så mye, og måtte sette meg ned og drikke vann. Jeg klarte ikke slutte å gråte, for jeg var så sjokkert og redd, forteller hun videre.

25-åringen følger opp med at det føltes som om hun frøs til is etter hendelsen, og at hun ikke visste hvordan hun skulle håndtere det.

Samtidig benyttet hun også anledningen til å rose kollegaen sin for måten hun taklet situasjonen.

- Amanda var en helt, hun visste akkurat hva hun skulle gjøre.

- Jeg har grått så mye

Stenlöf forklarer videre at det hele endte med at politiet og ambulansen ankom ulykkesstedet, hvor det skal ha vært helt kaotisk.

Til tross for at det kunne gått veldig galt, bekrefter 25-åringen at verken hun, kollegaen eller andre involverte ble skadd etter ulykken.

Hun legger til at de ventet på ulykkesstedet for å forsikre seg om at mannen de kolliderte med hadde det fint. Det var imidlertid ingen tvil om at influenseren var svært preget av det som hadde skjedd.

- Det har vært så traumatisk. Og jeg har grått så mye, herregud. Så jeg er utrolig sliten, innrømmer hun.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Avslutningvis forklarer hun at det ofte skjer trafikkulykker i byen og at befolkningen er vant til det. På grunn av de smale, trange veiene, hvor folk kjører fort uten hjem, er det lett at det skjer.

- Det er derfor jeg havnet i sjokktilstand, for i mitt hode tenkte jeg på alle disse ulykkene som man nylig har hørt skrekkhistorier om.

LES OGSÅ: - Han er heldig som er i live

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer