Simon Cowell:

Om ulykken: - Jeg er litt gal

Simon Cowell brakk ryggen etter ulykke med elsykkel i 2020. Nå har han skadet seg igjen.

SKADET: Simon Cowell falt nylig på el-sparkesykkel. Foto: OConnor/AFF-USA/Pa Photos/NTB
SKADET: Simon Cowell falt nylig på el-sparkesykkel. Foto: OConnor/AFF-USA/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kan se ut til at «America’s Got Talent»-dommer Simon Cowell (62) har et ambivalent forhold til elsykler. I 2020 falt han stygt med elsykkelen sin ved hjemmet sitt i Malibu, California.

Den gang endte det i brukket rygg for den britiske stjernedommeren. Deretter fulgte mange timer på operasjonsbordet, og en enda lengre rehabiliteringsprosess.

Nå, 18 måneder senere, har han nok en gang skadet seg på elsykkel.

Brukket arm

Tidligere denne uken kunne flere britiske tabloidmedier melde at Cowell hadde blitt sendt til sykehuset, etter det som skal ha vært en ulykke med elsykkel i London forrige uke.

Onsdag bekreftet Cowell overfor Daily Mail at han hadde falt på sykkelen, noe som endte i en brukket arm og noen skrammer i ansiktet.

HAR DET BRA: Det var en blid Simon Cowell som hilste på og snakket med journalister onsdag. Foto: James Manning / PA Photos / NTB
HAR DET BRA: Det var en blid Simon Cowell som hilste på og snakket med journalister onsdag. Foto: James Manning / PA Photos / NTB Vis mer

- Jeg har det OK. Jeg føler meg mye bedre. Det skjedde rett rundt hjørnet, fortalte stjernedommeren onsdag.

Da han ble konfrontert med at naboene hadde sett ham kjøre raskt med sykkelen ved flere anledninger, svarte han følgende:

VISTE FRAM: Simon Cowell viste fram gipsen sin til fotografen. Foto: James Manning / PA Photos / NTB
VISTE FRAM: Simon Cowell viste fram gipsen sin til fotografen. Foto: James Manning / PA Photos / NTB Vis mer

- Jeg er litt gal. Jeg kommer definitivt til å bruke hjelm neste gang.

Cowell ble i møtet med journalistene utenfor hjemmet i London fotografert med en gul gips på armen, som han viste fram.

Skadet seg stygt

Som nevnt et dette andre gang på 18 måneder at Cowell er uheldig på elsykkelen. Da 62-åringen snakket ut om den første ulykken i fjor, kunne han fortelle at han skjønte at ryggen var brukket i det øyeblikket han landet på bakken.

- Da jeg så røntgenbildet, innså jeg at jeg nesten kunne ha knust ryggraden min helt i stykker. Så jeg ville bokstavelig talt ikke ha vært i stand til å gå, sa han til Extra.

Etter at ulykken ble kjent, kom Cowell med en oppfordring til følgerne på Twitter.

«Noen gode råd … Når du kjøper en elektrisk sykkel, les bruksanvisningen før du prøver den for første gang. Jeg har brukket en del av ryggen», skrev han, og takket samtidig for alle meldinger og gode ord han hadde mottatt.

Forlovet seg

Selv om Cowell har vært uheldig innimellom, har det også vært en god del lykke i 62-åringens liv. I midten av januar kunne stjernen bekrefte overfor People at han hadde fridd til kjæresten Lauren Silverman (44), og fått ja.

Briten fridde på selve julaften på Barbados, på samme sted som paret møttes i 2004. Silverman var riktignok fremdeles gift med forretningsmannen Andrew Silverman (46) på tidspunktet.

SKADE: Victoria Tolaas fikk kjenne det under innspillingen av «Fangene på fortet», og måtte bytte øvelse etter å ha skadet seg. Video: Rød Løper/Viaplay Vis mer

Det hele endte imidlertid med skilsmisse i 2013.

Siden den gang har Cowell og Silverman holdt sammen, fått sønnen Eric (7), og nå skal de altså gifte seg.

LES OGSÅ: - Holdt på å kaste opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer