Om stjernene var som deg og meg

Slik ville kanskje stjernene sett ut om de var som folk flest. Se den hysteriske fotomontasjen!

STOR, MEN INGEN STJERNE: "Venner for livet" sikret Jennifer Aniston (44) et liv i luksus. Hun har likevel slitt med kjærlighetslivet, og det har kanskje hvert tider hun kunne ønsket seg en tilværelse som en helt vanlig dame i 40-åra?
STOR, MEN INGEN STJERNE: "Venner for livet" sikret Jennifer Aniston (44) et liv i luksus. Hun har likevel slitt med kjærlighetslivet, og det har kanskje hvert tider hun kunne ønsket seg en tilværelse som en helt vanlig dame i 40-åra? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vanlige folk kan få en make-over for å se ut som Hollywood-stjerner. På internett gir spøkefugler Hollywood-stjernene en make-under – og fjerner all glamour og glitter!

Skjønnhetspleie og stylistavtaler er hverdagslig for verdens superstjerner. Personlige trenere og plastiske kirurger rykker ut hvis det dukker opp antydninger til rynker og bilringer.

Et nytt internett-fenomen har nå dukket opp, og viser kjendisene slik de kunne sett ut hvis de i stedet slet med regninger, åtte-til-fire-jobbing og tidsklemmer.

Se de morsomme bildene!
 
LES OGSÅ: Her er bildene Beyoncé aldri vil se igjen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer