Billy Eichner:

Om stjernemøtet: - Selv Beyoncé var nervøs

«Løvenes konge»-stjernen avslører detaljer fra møtet med hertugparet av Sussex.

STJERNEMØTE: Da Meghan og Harry tidligere denne måneden deltok på filmpremiere i London, møtte de blant andre Beyoncé og Jay Z. Foto: NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Da Meghan og Harry tidligere denne måneden deltok på filmpremiere i London, møtte de blant andre Beyoncé og Jay Z. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden tok prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) seg barnefri for en kveld så de kunne delta på premieren av nyinnspillingen av den klassiske «Løvenes konge»-filmen i London.

Hertugparet, som i mai ble foreldre for første gang, strålte hånd i hånd på den røde løperen, før de fikk hilse på stjernene som medvirker i filmen.

Blant disse var Elton John (72), Seth Rogen (37), Beyoncé Knowles (37), Pharrell Williams (46) og Billy Eichner (48).

STJERNER: Flere kjente ansikter var på plass i London tidligere denne måneden for å delta på den storslåtte premieren. Foto: NTB Scanpix
STJERNER: Flere kjente ansikter var på plass i London tidligere denne måneden for å delta på den storslåtte premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men hvordan opptrer man egentlig når man møter kongelige, samtidig som man på sett og vis blir sett på som «kongelig» innen sitt eget felt?

For eksempel går Beyoncé under kallenavnet «Queen Bey», men skal vi tro Billy Eichner, som har stemmen til Timon i nyinnspillingen, var også hun nervøs før møtet.

- Vi var alle nervøse

Da Eichner nylig gjestet talkshowet «Jimmy Kimmel Live!», fortalte han nemlig om det rojale møtet. Eichner kunne blant annet avsløre at alle skuespillerne hadde fått en intens innføring i protokollen de måtte følge, noe som gjorde dem nervøse.

- Vi var alle nervøse. Selv Beyoncé, sa 40-åringen, ifølge Page Six.

PROTOKOLL: Ifølge Billy Eichner fikk alle tilsendt en protokoll de måtte følge i forkant av det kongelige møtet. Foto: NTB Scanpix
PROTOKOLL: Ifølge Billy Eichner fikk alle tilsendt en protokoll de måtte følge i forkant av det kongelige møtet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Protokollen hadde alle fått tilsendt et par dager tidligere, og der sto det blant annet hvordan de skulle hilse på hertugparet.

- Du skal si «Deres Kongelige Høyhet», og du kan ikke snakke før dere tar hverandre i hendene. Daten min fikk beskjed om at han måtte stå bak meg - og ikke snakke med mindre han ble snakket til.

KLEM: Hertuginne Meghan ga Beyoncé en klem da de møttes på premieren. Foto: NTB Scanpix
KLEM: Hertuginne Meghan ga Beyoncé en klem da de møttes på premieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eichner var imidlertid i tvil om Beyoncés date, ektemannen hennes Jay Z (49), fikk samme beskjed.

- Jeg tenkte: Gjelder det Jay Z, også? Jeg vet ikke. Jeg har en følelse av at det ikke gjør det, fortalte han.

Til tross for at «Løvenes konge»-skuespillerne naturlig nok var nervøse, forteller Eichner at hertugparet var svært hyggelige.

- De var veldig, veldig snille, totalt avslappet og jordnære, slo han fast.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

Hyllet Meghan

En som kanskje ikke var like nervøs før møtet med hertugparet, er Elton John. Han er nemlig en god venn av prins Harry, da han sto hans avdøde mor, prinsesse Diana, svært nært. Han var også en selvskreven gjest da Meghan og Harry giftet seg i fjor.

KJÆRLIG GJENSYN: Elton John så ut til å være svært fornøyd med å få møte hertugparet på premieren. Han står bak deler av musikken i nyskapningen av filmen. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIG GJENSYN: Elton John så ut til å være svært fornøyd med å få møte hertugparet på premieren. Han står bak deler av musikken i nyskapningen av filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Om Meghan og Beyoncé har møttes tidligere, er ikke kjent. Men at sangstjernen er begeistret for den tidligere «Suits»-skuespilleren er det liten tvil om. I februar var det nemlig en helt spesiell detalj som kom til syne i bakgrunnen av takkevideoen hun og ektemannen delte i forbindelse med Brit Awards.

Paret stakk av med prisen for «Årets internasjonale gruppe», men hadde ikke anledning til å delta på selve prisutdelingen. Derfor gjenskapte de en scene fra musikkvideoen til sangen «APES**T», der de står på hver sin side av Mona Lisa-maleriet i Paris.

I takkevideoen sørget de derimot for en artig vri - og hadde byttet ut Mona Lisa med et maleri av hertuginne Meghan, utstyrt med et glitrende diadem og perlesmykker.

Uttrykket takknemlighet

Noen dager senere utdypet Beyoncé bakgrunnen for Meghan-hyllesten på sin nettside. Der skrev hun blant annet at hertuginne Meghans veldedighetsarbeid for flerkulturelle lokalsamfunn begynte lenge før hun offisielt ble kongelig.

- Hun ble hertuginne av Sussex som følge av ekteskapet til prins Harry i mai 2018, og ble med det en av de få flerkulturelle kvinnene til å bli del av en kongelig familie, skrev hun blant annet, før hun videre uttryket takknemlighet for at Meghan inkluderte en rekke flerkulturelle tradisjoner da hun giftet seg med prins Harry i fjor.

- I bryllupet var kulturen hennes midtpunktet, og hun og prins Harry har fortsatt å fremme rasedialogen både nært og fjernt, avsluttet hun.

LES OGSÅ: Nicole Kidman nektes kontakt med adoptivbarna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer