«Farmen kjendis»:

Om «stikket» fra Isak: - Undervurderer oss

Øyunn Krogh og Marna Haugen om konkurrent-stikket fra Isak Dreyer.

STIKK: Isak Dreyer kom med et aldri så lite stikk mot de gjenværende konkurrentene sine i onsdagens «Farmen kjendis». Foto: Skjermdump / TV 2
STIKK: Isak Dreyer kom med et aldri så lite stikk mot de gjenværende konkurrentene sine i onsdagens «Farmen kjendis». Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer
Publisert

Spenningen er til å ta og føle på nå som årets «Farmen kjendis» nærmer seg slutten - og en vinner skal snart kåres.

Som alltid har det vært dramatikk, konflikt og mye rabalder også i denne sesongen, og nå som det hele snart skal avgjøres begynner det for alvor å tilspisse seg.

I onsdagens episode av realityprogrammet kom Isak Dreyer (27) med en nokså oppsiktsvekkende kommentar om sine konkurrenter.

Han mente at Marna Haugen (40) og Øyunn Krogh (26) kunne vært tøffe konkurrenter, dersom han skulle ha konkurrert mot dem i enten å skrive blogginnlegg eller i å danse.

- Blir det dansing, så ser jeg på Øyunn som en sterk konkurrent. Blir det blogginnlegg, så ser jeg på Marna som den sterkeste konkurrenten, for min del, uttaler Dreyer i episoden etter at det har blitt kjent at det er de tre som er årets semifinalister.

Slik reagerer hun på utsagnet

- Isak er en mann av få ord. Så når han først sier noe, så trenger det ikke alltid å være så sympatisk, men det er da i hvert fall noe, uttaler Krogh når Se og Hør tar kontakt om «stikket» fra motstanderen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer