Gordon Ramsey:

Om sorgen:
- Livsendrende

Deler åpenhjertig om den tunge tiden.

MISTET SØNNEN: Gordon og Tana Ramsay mistet sønnen Rocky. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/NTB
MISTET SØNNEN: Gordon og Tana Ramsay mistet sønnen Rocky. Foto: Richard Young/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendiskokk Gordon Ramsay (56) og kona Tana Ramsay (49) har gått gjennom tynt og tykt sammen i løpet av et 26 års langt ekteskap.

I 2016 opplevde Tana Ramsay en spontanabort 20 uker inn i svangerskapet. Paret tok det svært tungt å miste barnet, som de hadde gitt navnet Rocky.

Nå åpner Gordon Ramsay seg om sorgen i et intervju med People.

I den nye sesongen av «Georginas verden» åpner hun seg opp om den tøffe tiden etter hun og Cristiano Ronaldo mistet et barn. Video: Netflix Vis mer

- Knyttet et bånd

- Det finnes ingen bok som hjelper deg med hvordan du skal prosessere et tap, og å miste Rocky var veldig tøft. Å gå gjennom de traumene var livsendrende øyeblikk, sier Ramsay i intervjuet.

Videre forteller Ramsay at sorgen har styrket båndet mellom familien, og at alle bærer et smykke med Rockys navn på.

Fra før har paret barna Megan (25), Tilly (21) og tvillingene Jack og Holly (23). For fire år siden kom lille Oscar til verden.

STERKT: Trine Lynghaug fra serien «113» var blant de første på stedet i den tragiske Fagereng-saken, der en mor og to barn mistet livet. Nå forteller hun om hvordan det påvirket henne. Video: Lindmo / NRK Vis mer

- Vi hadde ikke fått Oscar om vi ikke hadde mistet Rocky. Det er ingen erstatning, langt ifra, men det knyttet et bånd du aldri ville opplevd i en normal situasjon.

Ramsay hyller kona for måten hun har taklet den tunge tiden på.

- Det er mye Tana har gjort, og vi hadde ikke vært her vi er i dag uten den styrken.

Delte hyllest

I sommer delte Tana Ramsay en hyllest til lille Rocky på Instagram.

«Et lykkelig bilde tatt av oss som feirer Megans 18-årsdag. Jeg var i underkant av 20 uker gravid. Lite visste vi, noen dager senere skulle jeg holde den lille gutten vår Rocky – født med et sterkt hjerteslag, men for lite til å overleve», skrev hun til et familiebilde.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

«Vi alle savner deg hver dag. Vi elsker deg Rocky, for alltid i våre hjerter. Jeg kunne ikke gjort dette uten familien min, dere er alt for meg».

LES OGSÅ: - Det var et enkelt valg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer