Hanne Sørvaag:

Om sorgen: - En knute i brystet

Artisten mistet faren tidligere i år.

STOR SORG: Hanne Sørvaag åpner seg om det vonde tapet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STOR SORG: Hanne Sørvaag åpner seg om det vonde tapet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi har det vondt, sorgen er stor og savnet er sårt.

Det sa artist Hanne Sørvaag (42) til Se og Hør i slutten av mars. Den gang delte hun den triste nyheten om at hun hadde mistet sin far.

- En knute i brystet

Nå åpner hun seg ytterligere om tapet og sorgen etter faren, noe hun gjør i podkasten «Hva om det går bra?», som hun har med Rikke Uberg Thorkildsen.

- Det er vondt å miste en forelder. Det er noe med hele grunnmuren som raser. Det var rart å være i en verden som faren min ikke lenger var i, forteller hun åpenhjertig i podkasten.

Faren gikk som nevnt bort for bare kort tid siden. 42-åringen forteller at det samtidig føles som at det er en evighet siden.

- Det var en så stor bølge som kom over meg at jeg nesten trodde den kom til å ta meg med seg ned. Nå er det sjø, men ikke en tsunami.

Hun forteller også åpenhjertig om hvordan det er å snakke om det å miste noen man er glad i.

- Jeg kjenner det er noe der som gjør vondt. Jeg kjenner en spenning og en knute i brystet. Det er vondt å bevege seg nærmere det fordi det er noe som gjør veldig vondt, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.