Camilla Herrem:

Om sorgen: - Man tar på seg en maske

Camilla Herrem forteller åpenhjertig om tiden etter farens bortgang.

MISTET FAREN: Det er over fem måneder siden Camilla Herrem mistet faren. Nå forteller hun om støtten og savnet. Foto: NTB Scanpix
MISTET FAREN: Det er over fem måneder siden Camilla Herrem mistet faren. Nå forteller hun om støtten og savnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar opplevde håndballstjernen Camilla Herrem (32) alles mareritt, da hun mistet faren, Carl Otto Herrem, bare 63 år gammel. I april åpnet hun seg om sorgen, og det enorme tomrommet faren har etterlatt seg.

- Han betydde alt for meg. Han har fulgt meg hele livet. Om det var mesterskap i voksen alder eller en fotballkamp da jeg var 11 år, både mor og far har alltid vært der. Uten deres støtte hadde jeg aldri vært hvor jeg er i dag, sa Herrem til Stavanger Aftenblad.

I et nytt intervju med Dagbladet forteller Herrem nå hvordan hun får dagene til å gå rundt. Blant annet har håndballen blitt et viktig fristed.

- Da slipper jeg å tenke. Det er det jeg synes er vanskelig når man er alene i bilen for eksempel. Da begynner jeg å tenke med en gang. Det har vært godt å ha støy rundt meg. Med håndball, med Theo, med folk rundt meg. Da har jeg klart å legge det vekk, men jeg sliter ennå, sier Herrem til Dagbladet, og legger til at hun så vidt klarer å snakke om tapet av faren, og at det er noe av det verste hun har vært borti.

VIKTIG STØTTESPILLER: Camilla Herrem forteller åpenhjertig om sorgen etter farens bortgang. Han var i alle år en svært viktig støttespiller både på og utenfor håndballbanen. Foto: NTB Scanpix
VIKTIG STØTTESPILLER: Camilla Herrem forteller åpenhjertig om sorgen etter farens bortgang. Han var i alle år en svært viktig støttespiller både på og utenfor håndballbanen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har betydd alt

32-åringen ble mamma for første gang i begynnelsen av juli i fjor, da hun og ektemannen Steffen Stegavik (35) fikk sønnen Theo (1) sammen. Overfor avisen legger hun ikke skjul på at de har vært en stor hjelp i sorgprosessen.

- De har jo betydd alt. Steffen har støttet og hjulpet meg så mye. Han ser jo hvis jeg er litt sliten eller i dårlig humør. Da ber han meg om å gjøre det jeg vil, så holder de fortet her hjemme. Men for meg gir det meg mer å være med dem, sier Herrem, og legger til:

- Uten de vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Da hadde jeg slitt mye mer. Man tar på seg en maske, for man kan ikke gå rundt og grine hele tida. Jeg bor på en liten plass, alle aviser har skrevet om det, så jeg vet at alle andre vet. Alle spør hvordan det går, og det går jo ikke bra.

STÅR SAMMEN: Camilla har funnet enorm støtte i ektemannen Steffen og sønnen deres Theo. Her på Idrettsgallaen i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STÅR SAMMEN: Camilla har funnet enorm støtte i ektemannen Steffen og sønnen deres Theo. Her på Idrettsgallaen i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Kondolanser

Den triste beskjeden om at Carl Otto Herrem, som var en kjent skikkelse i håndballmiljøet, hadde gått bort, delte datteren selv på sin Instagram-profil.

- Min far, verdens beste far. Tenk at den siste klemmen jeg skulle gi deg var i dag. Jeg klarer ikke helt å forstå dette her, alt skjedde så fort. Jeg elsker deg så mye, og du vil alltid være i hjertet mitt. Mitt forbilde, min far, og verdens beste menneske. Hvil i fred. Jeg savner deg allerede. Det er deg og meg, skrev hun til følgerne sine på Instagram.

Under innlegget sendte flere av Herrems følgere sine kondolanser og tanker. Ektemannen Steffen Stegavik var en av dem.

- Lovte han å passe på deg nå. Og vi skal fortsette å gjøre han stolte av oss, som han alltid var. Elsker deg, skrev han.

TÅREVÅTT: Kristin Størmer Steira var på skilandslaget med Vibeke Skofterud i en årrekke. I «Mer enn gull» på TV 2 snakker hun ut om sorgen etter venninnens bortgang. Vis mer

LES OGSÅ: Snakket om sønnen i rørende tale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer