Isabelle Ringnes:

Om småbarnslivet: - Heftig kaos

Deler ærlig om mammalivet.

BLE MOR: Teknologigründer Isabelle Ringnes og forloveden Skage Grønneberg fikk en sønn tidligere i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BLE MOR: Teknologigründer Isabelle Ringnes og forloveden Skage Grønneberg fikk en sønn tidligere i år. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I januar ble gründer Isabelle Ringnes (34) og forloveden Skage Grønneberg (42) foreldre for første gang til en liten gutt.

«Jeg har aldri vært mer lykkelig, lettet og takknemlig for noe i mitt liv. Vår nydelige sønn, du er utrolig høyt elsket fra embryo til evigheten», skrev hun den gang på Instagram.

BABYNAVN: I juni fikk Martin Danielle og kjæresten sønn nummer to. Når avslører han navnet. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea Vis mer

Mange foreldre kan imidlertid trolig skrive under på at småbarnslivet ikke bare er en dans på roser, og overfor Se og Hør avslører Ringnes at det kan være kaotisk.

- Gjør så godt jeg kan

Når Se og Hør møter Ringnes på gallapremiere på Wallmans i Oslo, forteller Ringnes at hun er en travel dame, og at tiden går mest til foredrag og på å være småbarnsmamma til hennes åtte måneder gamle sønn.

- Det tar jo også litt tid, forteller 34-åringen, og utdyper:

- Jeg vil si at det er en kombinasjon av et fantastisk heftig kaos og samtidig veldig hyggelig. Alt er nytt og spennende. Jeg gjør bare så godt jeg kan.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Utelukker ikke reality

I tillegg til å være gründer og mamma, kan Ringnes smykke seg med tittelen realitystjerne.

Hun hadde nemlig kameraene på slep, og lot seerne ta del i hennes hverdag i realityserien «Powerwomen». Til Se og Hør innrømmer TV-profilen at opplevelsen ga mersmak.

Gründeren har også gjort seg opp noen tanker om hva som kan være aktuelt å takke ja til.

Leah Behn reagerer på intervju i «Powerwomen Norge». Video: «Powerwomen Norge»/Viaplay. Vis mer

- Jeg synes å jobbe med TV er veldig gøy. Det er jo veldig mye reality som er morsomt, og det er en fantastisk spennende opplevelse å møte nye mennesker. Så jeg er ikke negativ til det.

- Jeg vet ikke om «Farmen» er min greie, men kanskje «Skal vi danse» hvis jeg blir spurt?

LES OGSÅ: Nettet koker: - Ingen kommentar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer