«Keeping Up With the Kardashians»:

Om slåsskampen: - Jeg blødde

Nå avslører Kim Kardashian hvordan forholdet til storesøster Kourtney er i dag.

SLÅSSKAMP: Kim Kardashian og Kourtney Kardashian fløy på hverandre i sesongpremieren av familiens realityprogram. Foto: NTB Scanpix
SLÅSSKAMP: Kim Kardashian og Kourtney Kardashian fløy på hverandre i sesongpremieren av familiens realityprogram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 18. sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» ruller nå på tv-skjermene, og familien byr nok en gang på intriger og drama. Etter snart 13 år føler kanskje seerne at de har sett det meste, men mange fikk nok likevel bakoversveis etter sesongens første episode.

Over lengre tid hadde det vært en anstrengt stemning mellom søstrene Kim Kardashian (39), Khloé Kardashian (35) og Kourtney Kardashian (40), fordi de to førstnevnte ikke føler storesøsteren gir nok av seg selv til familiens realityserie.

Kourtney på sin side hevdet i forrige sesong at hun var «ved bristepunktet» og ønsket ikke lenger ta del i programmet.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Likevel er hun å se i sesongpremieren. Der får man vitne at begeret omsider renner over for 40-åringen, som i nevnte episode går fysisk til angrep på Kim etter en kommentar som ikke falt i smak. Det hele utspilte seg til en aldri så liten slåsskamp, som du kan se i klippet ovenfor.

Stoppet produksjonen

Ifølge E!, som produserer det populære realityprogrammet, var det ingen spesiell grunn til at søstrene barket sammen i første episode. Det hele dreiet seg rett og slett om at Kourtney over lengre tid hadde bygget opp en irritasjon og et sinne, som hun til slutt lot gå ut over Kim.

Alt i alt ble det i hvert fall god tv, men hva det faktisk gjorde med søskenforholdet har hittil vært uvisst.

Nå er imidlertid katta ute av sekken. Da Kim tidligere denne uken gjestet «The Tonight Show med Jimmy Fallon» - via video - avslørte hun nemlig hvordan ståa er.

Til talkshow-verten forklarte firebarnsmoren at Kourtney ikke er personen som sier: «Okei, dere, jeg vil ikke filme». I stedet dukker hun opp på jobb med dårlig humør og lar det gå ut over alle i produksjonen, skriver E! News.

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

Kim prøvde i lang tid å presse Kourtney til å fortelle hvorfor hun er så miserabel, og til slutt rant det altså over for storesøsteren.

- Jeg tyr virkelig aldri til vold på den måten, men hun klorte meg så hardt at jeg begynte å blø. Dere fikk ikke sett detaljene på tv, men da jeg oppdaget kloremerker på armen, og følte det på ryggen, gikk jeg bort og slo henne tilbake, forteller Kim om hendelsen.

Ifølge realitystjernen skal opptrinnet ha sørget for at produksjonen av serien ble stanset i en ukes tid, da innholdet ikke lenger samsvarte med familiens verdier.

- Jeg tror alle var sjokkerte en stund etter, og tenkte «Dette er ikke slik programmet vårt er. Hva skjer, liksom?». Vi ønsker at alle skal ha det bra og være trygge, deler hun videre, ifølge E! News.

Når det kommer til forholdet mellom de to søstrene i dag, svarer 39-åringen følgende:

- Kourtney og jeg har det bra nå.

Har isolert seg

Mens familiens realityprogram ruller og går over verdens tv-skjermer, har Kardashian-familien isolert seg i hvert sitt hjem. Da Se og Hør nylig tok en prat med en av Kim Kardashians stylister, norske Rikke Gajda (29), kunne hun fortelle hvordan coronaviruset har påvirket jobben hennes.

Gajada har så å si har mistet alle planlagte oppdrag fremover fordi kjendisklientene hennes har holder seg innendørs, på lik linje med henne selv.

- Det er lenge siden de stengte husene sine for innkommende trafikk, så det meste er nok avlyst for dem også. Jeg har lagt merke til at det går i mye «slick buns» og naturlig sminke. Jeg tror alle føler på alvoret, delte Gajda med Se og Hør.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

29-åringen jobbet tidligere som frisør i Norge, men bestemte seg i 2013 for å flytte over Atlanteren for å gjøre noe nytt. Dette ble veien hennes inn i kjendisverdenen. Siden har hun altså stylet blant andre Kim Kardashian, og søsteren Kylie Jenner (22) har også vært blant klientene.

LES OGSÅ: Britney-bilde går viralt etter «Tiger King»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer