«Keeping Up With the Kardashians»:

Om slåsskampen: - Jeg blødde

Nå avslører Kim Kardashian hvordan forholdet til storesøster Kourtney er i dag.

SLÅSSKAMP: Kim Kardashian og Kourtney Kardashian fløy på hverandre i sesongpremieren av familiens realityprogram. Foto: NTB Scanpix
SLÅSSKAMP: Kim Kardashian og Kourtney Kardashian fløy på hverandre i sesongpremieren av familiens realityprogram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 18. sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» ruller nå på tv-skjermene, og familien byr nok en gang på intriger og drama. Etter snart 13 år føler kanskje seerne at de har sett det meste, men mange fikk nok likevel bakoversveis etter sesongens første episode.

Over lengre tid hadde det vært en anstrengt stemning mellom søstrene Kim Kardashian (39), Khloé Kardashian (35) og Kourtney Kardashian (40), fordi de to førstnevnte ikke føler storesøsteren gir nok av seg selv til familiens realityserie.

Kourtney på sin side hevdet i forrige sesong at hun var «ved bristepunktet» og ønsket ikke lenger ta del i programmet.

Likevel er hun å se i sesongpremieren. Der får man vitne at begeret omsider renner over for 40-åringen, som i nevnte episode går fysisk til angrep på Kim etter en kommentar som ikke falt i smak. Det hele utspilte seg til en aldri så liten slåsskamp, som du kan se i klippet ovenfor.

Stoppet produksjonen

Ifølge E!, som produserer det populære realityprogrammet, var det ingen spesiell grunn til at søstrene barket sammen i første episode. Det hele dreiet seg rett og slett om at Kourtney over lengre tid hadde bygget opp en irritasjon og et sinne, som hun til slutt lot gå ut over Kim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer