Jay Cutler og Kristin Cavallari:

Om skilsmissen: - Var aldri utro

Ryktene begynte raskt å florere.

SKILTE LAG: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte seg i 2020, men ryktene svirrer fremdeles. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB
SKILTE LAG: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte seg i 2020, men ryktene svirrer fremdeles. Foto: Jim Smeal/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2020 kom nyheten om at «Laguna Beach»-stjernen Kristin Cavallari (35) og ektemannen Jay Cutler (39) skulle skilles etter syv år som mann og kone - til manges store overraskelse.

Etter at nyheten sprakk ble det heftig spekulert rundt årsaken til bruddet, og ryktene om utroskap begynte raskt å florere.

Ryktene har tidligere blitt sterkt benektet fra Cutlers side, men nå avkrefter han det én gang for alle, ifølge Entertainment Tonight.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Uttaler seg om eksen

Det gjør han i et nytt intervju med podkasten «Sofia with an F», hvor han også uttaler seg om Cavallaris tidligere uttalelse om at ekteskapet var «giftig».

- Jeg har tre barn, så på et tidspunkt kommer de til å lese ting og stille spørsmål, så jeg har på en måte styrt unna alt det der.

Paret giftet seg i 2013. Etter ti år sammen, tre barn og syv års ekteskap valgte de å gå hver til sitt - i 2020.

I intervjuet forteller han at han forstår at Cavallaris følelser har endret seg etter skilsmissen, men at han ikke støtter det å snakke stygt om noen offentlig.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

- Hvorfor har vi disse samtalene i offentligheten? Altså, hvorfor gjør vi dette? Det er komisk. Det gir ikke mening. Nei, jeg bryr meg ikke om hva som endret seg. Det som har skjedd, har skjedd, og nå må vi ha disse samtalene og jeg tenker bare: «Herregud, bare la oss gå videre».

- Aldri utro

Den tidligere NFL-stjernen addresserer også ryktene om at han skal ha vært utro, noe flere fans følte seg overbevist om at stemte etter sjokkskilsmissen.

- Nope, jeg har aldri vært utro. Jeg tror hun sluttet å være forelsket, eller det var giftig. Det endret seg fra dag til dag. Jeg vet ikke helt hva hun har sagt, og jeg bryr meg ikke så mye. Som sagt, det har gått to og et halvt år, vi er ferdige.

UTRO: Det blir ikke akkurat god stemning når gjengen fra «Temptation Island US» samles rundt bålpannen. VIdeo: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

Det tidligere paret har barna Camden Jack (10), Jaxon Wyatt (8) og Saylor James (6) sammen.

LES OGSÅ: - Har jobbet meg gjennom tunge ting

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer