«Sister Wives»:

Om skilsmissen: - Hjerteskjærende

Det var særlig en grunn til at Janelle ikke ville være i det polygame ekteskapet lenger.

SKILT: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB
SKILT: Kody Brown med det som var hans fire koner. Fra venstre: Meri, Janelle, Christine og Robyn. Foto: Jerry Henkel/AP/NTB Vis mer
Publisert

I «Sister Wives» blir seerne kjent med fire «søsterkoner» og ektemannen Kody Brown (54). Han var i en årrekke gift med Robyn Brown (45), Christine Brown (51), Janelle Brown (54) og Meri Brown (52).

I flere sesonger av TLC-serien har de fem vist frem sitt utradisjonelle liv, og deres polygame tilværelse fremsto rosenrød.

Idyllen slo sprekker da Christine valgte å gå fra Kody sent i 2021. Omtrent ett år etter kom nyheten om at også Janelle ville skille seg fra patriarken. Kort tid etter det kunne Meri avsløre at hun også var skilt fra Kody. Nå er det bare Robyn igjen.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

Janelle, som forlot ekteskapet i 2022, forteller overfor People at det særlig var en utløsende faktor for at hun valgte å forlate det polygame ekteskapet.

Hun kunne nemlig valgt å bli hvis det ikke var for at Christine tok valget om å forlate ekteskapet for snart to år siden, sier hun åpent til People i et felles intervju med Christine og henne selv.

- Det var hjerteskjærende for meg da Christine gikk, fordi plutselig hadde familien en helt annen identitet, og Christine hadde alltid vært en stor del av hva jeg så på som familiens identitet, sier hun.

54-åringen legger til at hun ble i ekteskapet et års tid etter Kodys skilsmisse fra Christine på grunn av familien.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

- Jeg følte at jeg fortsatt var forpliktet til å være lojal mot familien, forklarer Janelle, før hun henvender seg til sin tidligere «søsterkone» og sier:

- Jeg tror at dersom du ikke hadde gått, hadde jeg holdt ut … Fordi du er hjertet. Du var hjertet i familien for mine barn.

LES OGSÅ: Skapte storm: - Ganske absurd