«Sister Wives»

Om «Sister Wives»-paret: - Alt er falskt

Flere av Kody Browns ekteskap skal nå ha problemer.

PÅSTANDER: Det hevdes at forholdet mellom Meri og Kody Brown også henger i en tynn tråd. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅSTANDER: Det hevdes at forholdet mellom Meri og Kody Brown også henger i en tynn tråd. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom nyheten, som enkelte fans kanskje har ventet på den siste tiden, nemlig at «Sister Wives»-paret Christine (49) og Kody Brown (52) skal skilles etter 25 år.

«Etter mer enn 25 år sammen har Kody og jeg vokst fra hverandre, og har tatt den vanskelige beslutningen om å gå fra hverandre», skrev Christine på Instagram.

- Falskt

Gjennom TLC-serien «Sister Wives» har vi fått bli kjent med Kody og hans fire koner, men nå sitter han altså igjen med «bare» tre - Meri (50), Janelle (52) og Robyn (43).

Meri kom inn i familien som Kodys første kone, men også mellom dem har det den siste tiden kommet flere og flere tegn på at livet ikke lenger bare er en dans på roser.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Paret giftet seg i 1990, men er faktisk allerede skilt. Paret tok nemlig avgjørelsen om å ikke være mann og kone på papiret slik at Kody kunne adoptere kona Robyns tre barn. Meri og mannen har imidlertid vært i et forhold hele veien, men nå hevder kilder nær paret at de er nær bristepunktet.

- Hun (Meri journ.anm) og Kody har null forhold. Alt er falskt. De er bare sammen for TV egentlig, sier kilden til US Magazine.

Videre kommer det frem at Meri, som har ett barn med Kody, tilbringer mye tid med barna i familien og følger etter dem.

Kryptisk melding

Tidligere i år omtalte blant andre People et av Meris Instagram-innlegg som kryptisk. US Magazine på sin side hevdet tv-profilen hintet om noe.

«Har du noen gang hatt de dagene, de ukene, de månedene hvor ting bare fortsetter å skje? Uansett hvor mye du jobber, hvor mye du presser og hvor hardt du prøver, så skjer noe annet», skrev hun, og fortsatte:

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

«Noen ganger er det bare livet. Noen ganger må du lære noe. Noen ganger blir du fullstendig manipulert, og du vet om det».

Hva tv-profilen la i disse ordene, vites ikke, men hun forsikret imidlertid fansen om å ikke bekymre seg.

«Jeg er modig, jeg er sterk og jeg skal klare dette», fortsatte hun.

Hva som er ståa mellom Kody og Meri på nåværende tidspunkt vites ikke.

LES OGSÅ: - Glad for at jeg gjorde det motsatte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer