Alexander Skarsgård:

Om sexscenene: - Villeste vi har gjort

Åpner seg om de grafiske scenene.

STOR STJERNE: Svenske Alexander Skarsgård har gjort stor suksess i filmbransjen. Foto: Stephen Lovekin/Rex/Shutterstock/NTB
STOR STJERNE: Svenske Alexander Skarsgård har gjort stor suksess i filmbransjen. Foto: Stephen Lovekin/Rex/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den svenske filmstjernen Alexander Skarsgård (46) har gjort stor suksess i Hollywood, og har en imponerende film-CV som inkluderer «The Legend of Tarzan», samt seriene «True Blood», «Big Little Lies» og «Succesion».

For tiden er han aktuell med science fiction-skrekkfilmen «Infinity Pool» sammen med skuespillerkollegaene Cleopatra Coleman og Mia Goth.

Nå åpner Skarsgård seg om de intime nakenscenene med sistnevnte.

- Mye grafiske ting

I filmen spiller Skarsgård og Goth et par som drar til et ekslusivt luksushotell der alt går galt.

Filmen inkludererer det som kan beskrives som «brutale og grafiske sexscener».

Vis mer

For skuespilleren er dette trolig ikke et problem, ettersom han tidligere har uttalt til People at «jo villere sexscener, jo bedre».

- Jeg tror ikke en mann har sugd tærne mine på skjermen før. Det er det villeste vi gjorde i filmen. Det er mildt sagt mye grafiske ting, forteller Skarsgård om «Infitity Pool» overfor Buzzfeed.

- Godt laget falsk penis

I filmen får seerne vitne gruppesex og en scene der Skarsgårds karakter ejakulerer. Til tross for de ville scenene, forklarer 46-åringen til Holywood Reporter at han opplevde innspillingen som trygg.

- Vi pratet om hva vi er komfortable med, hvor grensene gikk og med det i hodet designet vi filmklipp for gruppesex-scenene og øvde på dem, forklarer Skarsgård overfor Hollywood Reporter, og legger til at det ikke føltes rart.

DON'T WORRY DARLING: Harry Styles og Florence Pugh spiller inn drøye scener i denne nye filmen. Vis mer

Med sexscener følger det naturligvis også nakenscener, men overfor nettstedet kan svensken avsløre at det ikke er hans egne edle deler seerne får se i den grafiske filmen.

- Det er en protese. Det er en veldig godt laget falsk penis.

Suksessfull familie

Hollywood-stjernen slo for alvor gjennom internasjonalt som vampyren Eric Northman i serien «True Blood» som gikk fra 2008 til 2014.

At Skarsgård skulle bli en stor stjerne, lå kanskje allerede i kortene fra tidlig alder.

NY SERIE: Ungdomsserien «Delete Me» kan beskrives med stikkordene dop, sex og vennskap. Vi har tatt en prat med skuespillerne. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

I likhet med Alexander Skarsgård er også brødrene Bill (32), Valter (27), Gustaf (42), Sam Skarsgård (40) og søsteren Eija Skarsgård (31) skuespillere. De er alle barn av skuespiller Stellan Skarsgård (71), som har medvirket i flere internasjonale suksesser, deriblant «Mamma Mia!».

LES OGSÅ: Røper brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer