Camilla Lorentzen og Julie Visnes:

Om sexlivet: «Har jeg ødelagt noe?»

Camilla Lorentzen og Julie Visnes deler åpenhjertig om veien fra bestevenner til kjærester.

TURTELDUER: Siden juni har influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes vært et par. Før den tid var de bestevenner i to år. I deres nye podkast kalt «Jentesex», forteller duoen om reisen fra bestevenner til kjærester. Foto: Privat
TURTELDUER: Siden juni har influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes vært et par. Før den tid var de bestevenner i to år. I deres nye podkast kalt «Jentesex», forteller duoen om reisen fra bestevenner til kjærester. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Siden annonseringen av forholdet i juni har influenserparet Camilla Lorentzen (31) og Julie Visnes (24) vært på husjakt og lagt planer for fremtiden.

De sprudlende Tønsberg-jentene har tidligere vært åpne om kjæresteforholdet, og har ikke lagt skjul på at det kom overveldende mye tilbakemeldinger på annonseringen – både i positiv og negativ retning.

HYLLET: Influenser Camilla Lorentzen har over 90 000 følgere på Instagram, og der blir hun både hyllet og kritisert. Vis mer

Til daglig jobber Camilla og Julie tett sammen som innholdsskapere. De har et eget firma som baseres primært på markedsføring, fotografi og budskapsutforming, og jobber både for egen merkevare og andre bedrifter.

Fra bestevenner til kjærester

Nå har duoen tatt fatt på et nytt prosjekt sammen, nemlig den rykende ferske podkasten «Jentesex». I første episode letter det unge paret blant annet på sløret om kjæresteforholdet, og om deres første samleie.

Veien fra bestevenner i to år, til kjærester, skulle nemlig vise seg å være noe kronglete. Julie hadde lenge hatt et godt øye til Camilla i all hemmelighet, og innrømmer at hun følte at Camilla sendte henne blandede signaler.

- Det var jævlig. Du var den første personen jeg snakket med om morgenen, og du var den siste personen jeg snakket med på kvelden. Og der sitter du på «Happn» (dating-app, journ.anm.) foran meg, og snakker med gutter og om hvem du skal ligge med, forteller 24-åringen til kjæresten i podkasten.

KJÆRESTER: Influenserparet Camilla Lorentzen (t.h.) og Julie Visnes fra Tønsberg har vært i et forhold siden juni. Her er de avbildet sammen på fjelltur. Foto: Privat
KJÆRESTER: Influenserparet Camilla Lorentzen (t.h.) og Julie Visnes fra Tønsberg har vært i et forhold siden juni. Her er de avbildet sammen på fjelltur. Foto: Privat Vis mer

Det hele snudde derimot på en grillfest. I det ene øyeblikket kysset de hverandre, i det neste forsøkte de begge å gjøre hverandre sjalu med hver sin partner. Det hele endte med en gråtende Julie ved kjøkkenbordet og en forvirret Camilla oppå vaskemaskinen.

- Jeg begynte å grine. Jeg sa rett ut at jeg har følelser for deg. Jeg klarer ikke å bo med deg lenger. Jeg trenger tid til å komme over deg, forteller Julie ærlig.

Like etterpå spurte 31-åringen rett ut om de skulle være kjærester, og resten er historie.

- Merkeligste episoden i mitt liv

I podkasten snakker paret videre om sin første sex-opplevelse sammen.

- Det er en av de merkeligste episodene i mitt liv. Det endte med at vi lå inntil hverandre, og strøk hverandre – sånn som bestevenner gjør. Plutselig ligger beina mine mellom Camilla sine, og så plutselig begynner hun å jokke på dem. Hun jokker seg ferdig, og så sier hun bare: «Jeg håper ikke at jeg har ødelagt noe nå».

«COUGAR»: Skuespiller Alexandra Gjerpen forteller åpenhjertig om sitt første møte med sin yngre kjæreste når hun gjester «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

- La lokk på følelsene

Overfor Se og Hør forteller Camilla at hun ubevisst hadde lagt lokk på det hun følte for Julie, fra den første gangen det kilte i magen.

- Jeg tror jeg egentlig følte på det ganske tidlig, men fordi situasjonen var som den var, og jeg aldri hadde kjent på den følelsen for en jente, så var det litt vanskelig. Følelsene kom ikke nødvendigvis snikende. Jeg bare dyttet dem bort så lenge. Til slutt ble det litt vanskelig. Julie klarte å identifisere følelsene sine mye tidligere enn meg, erkjenner hun.

Nå, snart fem måneder senere som par, stortrives de i hverandres selskap.

- Det er så fantastisk å ha noen som virkelig ser deg og vil det beste for deg, sier Julie.

Kjæresten samtykker.

- Jeg har aldri hatt en person som ser meg så mye. 100 prosent, forteller Camilla.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Podkast-kritikk

De to influenserne er altså godt i gang med podkasten «Jentesex», men selve tittelen har ikke gått upåaktet hen, kan de fortelle til Se og Hør.

- Vi har fått positive tilbakemeldinger fra alle legninger og alle kjønn. Det negative har vært rettet mot navnet, fordi «jentesex» er et begrep som blir brukt når jenter har sex sammen. Vi bruker derimot begrepet om kvinnelig seksualitet, fordi sex mellom to jenter heter «sex» - verken mer eller mindre, påpeker 31-åringen.

FORELSKET: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes har vært et par siden juni måned. Foto: Privat
FORELSKET: Influenserne Camilla Lorentzen og Julie Visnes har vært et par siden juni måned. Foto: Privat Vis mer

For Camilla og Julie er det viktig å ha et rom hvor de kan uttrykke seg om det som foregår i sex- og samlivet.

- Det er så vanskelig å snakke om de tingene som er skamfulle. Alt fra utroskap, hva man tenker på når man onanerer - til fantasier man har. Det er så mange ting vi kvinner synes er vanskelig å snakke om, forteller Camilla.

- Vi ønsker å skape en arena hvor kvinner er fokus, legger Julie til.

LES OGSÅ: Kjæreste med TV-kollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer