«Farmen kjendis»:

Om sabotasjen: - Isak var redd

Sabotøren for ukesoppdraget står frem i søndagens finaleepisode.

FINALEPLASS: Øyunn Krogh er blant de to finalistene i finaleepisoden. Foto: TV2
FINALEPLASS: Øyunn Krogh er blant de to finalistene i finaleepisoden. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag er det duket til finale i årets sesong av «Farmen Kjendis», og her skal Øyunn Krogh (26) og Isak Dreyer (28) kjempe for aller siste gang om vinnertittelen.

Gjennom sesongen har TV-seerne fått være vitne til tøffe utfordringer, blomstrende romanse og intriger.

Det var blant annet etter at Øyunn Krogh (26) valgte Heine Totland (51) som førstekjempe at de mannlige deltakerne diskuterte om det skulle gjennomføres en sabotasje.

Og forrige søndag ble flere av deltakerne overrasket da Krogh kunne meddele at ukesoppdraget hadde blitt sabotert, noe som medførte at anklagene ble slengt frem og tilbake over bordet.

Det var likevel ingen som sto frem som syndebukken overfor resten av gjengen - før nå.

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- I call bullshit

Når alle de utslåtte deltakerne gjenforenes på gården i anledning finaledagen kommer det nemlig fram en innrømmelse fra én av de gjenstående finalistene i «Farmen Kjendis».

Det var finaledeltakeren Isak Dreyer som var den skyldige i å sabotere ukesoppdraget. Krogh på sin side avslører likevel at innrømmelsen ikke kom som noen overraskelse, og at hun har hatt noen tanker om hvem det kan ha vært til tross for andre beskyldninger.

- Isak har ikke innrømmet det til meg før akkurat nå. Han har ikke sagt det. Han prøvde seg i går på at Sophie (Elise Isachsen journ.anm.) hadde innrømmet det fordi hun hadde sabotert fordi hun sint på han og ville legge skylden på han, og da sa jeg: I call bullshit. Dere kan godt prøve dere på den, men dere får ikke lagt skylden over på Sophie, ass. Det er deg Isak, sier Krogh ærlig.

Hun legger heller ikke skjul på at det var kjipt å høre.

- Jeg vet ikke hva jeg skal si til det. Jeg synes det var ordentlig, ordentlig dårlig stil å sabotere. Det viser at Isak var redd for at jeg kom til sitte akkurat her. Så det hadde han jo rett i da, forteller hun videre.

- Jeg var en trussel

Dreyer forteller at årsaken bak sabotasjen var mer personlig enn det var taktisk. Han forklarer at bruddet på avtalen om å ikke velge Totland som førstekjempe lå bak valget, og at det ellers ikke hadde vært særlig grunn til å sabotere oppdraget.

Krogh er derimot uenig i bakgrunnen for valget om å sabotere.

SLÅTT PÅ MÅLSTREKEN: Den tredje og siste finalisten er klar for finale av «Farmen Kjendis» 2022. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg synes jo at det er veldig, veldig bra at Isak innrømmer det. Jeg velger å ikke tro på at det er fordi jeg valgte Heine og at det var personlig agenda mot meg. Jeg vet jo at Isak var veldig keen på at jeg skulle velge en stor konkurrent, og gjerne at det var Heine eller Vebjørn. Og det har han også i ettertid innrømmet til meg, og sagt tusen takk for at jeg valgte Heine, forteller Krogh, og legger til:

- Så hvis det var personlig vendetta for at jeg hadde brutt det valget, det tror jeg ikke på. Jeg har tro på at jeg var en trussel og lever godt med det.

Reagerte sterkt

I likhet med Dreyer, var det flere som reagerte sterkt på Kroghs førstekjempevalg. Blant disse er Nikals Baarli (32) som ble tatt på sengen da valget ble kjent.

- Hva er det som skjedde nå? Frøken politisk korrekt brøt akkurat en avtale inngått fra starten av «Farmen». Jeg syns det oser ræva menneske av det, raste Baarli i forrige ukes program.

Til Se og Hør kunne han avsløre at han gruet seg til å se konfrontasjonen i etterkant av valget.

- Det er den episoden jeg har gruet meg mest til. Det er jækla mye sinne hos meg og de andre - alle var egentlig forbannet. Og så er det en spesiell konfrontasjon jeg har gruet meg ordentlig til, innrømmet Baarli.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Arm i arm på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer