Helene Spilling:

Om romanseryktene: - Henger ved meg

Helene Spilling skal danse med Aleksander Hetland, og er ikke i tvil om at romanseryktene kommer i år også.

NYTT DANSEPAR: Helene Spilling går i gang med sin tredje dansepartner i Skal vi danse. Denne gangen skal hun bryne seg på Aleksander Hetland. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NYTT DANSEPAR: Helene Spilling går i gang med sin tredje dansepartner i Skal vi danse. Denne gangen skal hun bryne seg på Aleksander Hetland. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag 27. august braker det løs med en splitter ny sesong av «Skal vi danse» på TV 2. Denne gangen er det tidligere deltakere som skal kjempe om å bli aller best - i en «all stars»-utgave av programmet.

Tirsdag avslørte TV 2 endelig hvilke kjendiser som skal svinge seg på parketten denne høsten, og Se og Hør var til stede under lanseringen.

Der ble det blant annet en prat med proffdanser Helene Spilling (26), som vant fjorårets sesong med Simon Nitsche. I år skal hun danse med Aleksander Hetland (39), som vant «Skal vi danse» i 2019.

Tror på seier

- Jeg er veldig fornøyd. Han er fokusert og dedikert, sier proffdanseren om sin nye partner, og legger til:

- Jeg merker veldig godt at han har vært toppidrettsutøver. Han er litt sånn eleven som sitter på første rad og rekker opp hånda, skriver notater, alltid har spørsmål og vil vite mer.

- Har du tro på to seirer på rad nå?

- Ja, jeg har det. Med han, så har jeg det.

26-åringen er samtidig klar over at det i år er et ekstra høyt nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer