Camilla Lorentzen:

Om reaksjonene: - Ikke et PR-stunt

Selv om de fleste tilbakemeldingene på forholdet mellom Camilla Lorentzen og Julie Visnes har vært positive, har de ikke kommet foruten de negative.

KJÆRESTER: I går kom nyheten om at Camilla Lorentzen og Julie Visnes hadde funnet kjærligheten. Som følge av nyheten har de fått massiv positiv respons, men har ikke kommet foruten noe negativt. Blant annet har folk spekulert på om det er et PR-stunt, noe Lorentzen slår hardt ned på. Foto: Privat
KJÆRESTER: I går kom nyheten om at Camilla Lorentzen og Julie Visnes hadde funnet kjærligheten. Som følge av nyheten har de fått massiv positiv respons, men har ikke kommet foruten noe negativt. Blant annet har folk spekulert på om det er et PR-stunt, noe Lorentzen slår hardt ned på. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I går kom nyheten om at treningsprofilen og influenseren Camilla Lorentzen (31) hadde funnet kjærligheten med 24 år gamle Julie Visnes.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skrev Lorentzen til et bilde av seg selv og Visnes som kysser.

At de to skulle falle for hverandre kom overraskende på de begge, da de hadde vært venner siden de møttes for første gang for tre år siden.

På spørsmål om hvordan det var å dele nyheten om at de nå har blitt et par, svarte hun overfor Se og Høri går, følgende:

- Litt nervepirrende? Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være singel en god stund, og var ikke veldig forberedt på at jeg skulle få en kjæreste nå. I tillegg var det jo plutselig ei jente jeg ble sammen med, og det er jo også helt nytt.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

- Helt sykt forkastelig

Nå har det gått et døgn siden Lorentzen delte nyheten med sine 88 000 følgere på Instagram.

- Hvordan har det siste døgnet vært?

- Det har vært helt supert! Har snakket masse med venner og familie, som alle har vært så støttende - og ikke sjokkerte -, og i tillegg fått sikkert 1000 meldinger på Instagram. Så det har vært helt nydelig, svarer Lorentzen overfor Se og Hør.

Hun forklarer videre at det beste har vært at ingen er sjokkerte over at de to har blitt et par. I tillegg har de blitt fortalt at mange synes det er flott at de svarer så åpent på de spørsmålene som kommer.

- Jeg har kjørt spørsmålsrunde på Instagram slik at alle har fått spurt om det de lurer på, og det er blitt ekstremt godt mottatt, fortsetter hun.

På spørsmål om de har fått noen negative reaksjoner, svarer 31-åringen at det faktisk har vært mindre enn hun trodde. Hun innrømmer likevel at hun har mottatt noen bibelsitater og ekle tekstmeldinger fra noen som har søkt henne opp på nettet.

- I tillegg til noen meldinger fra menn som har ytret et ønske om å se på oss når vi ligger sammen, som bare er helt sykt forkastelig. Bare se for deg at noen hadde sendt en slik melding til et heterofilt par? Det ville aldri skjedd, og sier sitt om kvinnesynet til avsenderen. De tror og mener at kvinnens seksualitet utelukkende er skapt for mannens nytelse, og jeg kaster opp av det, fortsetter hun.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

- Skal øve meg på ikke å bry meg

- Er det noe du bekymrer deg for nå som forholdet er kjent?

- Det er nok mest mine egne innebygde fordommer eller tanker som har skremt meg mest der. Som tanken om at alle kommer til å glo hvis vi leier hender, at man blir sjekket opp av menn som gjerne vil bli med oss hjem fra byen hvis vi er ute og at det blir rart å kysse offentlig, svarer hun.

- Men jeg tror egentlig at dette handler mer om meg enn om alle andre, og jeg skal øve meg på å ikke bry meg, legger hun til.

VENNSKAP BLE TIL KJÆRLIGHET: Camilla Lorentzen og Julie Visnes møttes for første gang for tre år siden. Tre år seinere har de blitt kjærester. Foto: Privat
VENNSKAP BLE TIL KJÆRLIGHET: Camilla Lorentzen og Julie Visnes møttes for første gang for tre år siden. Tre år seinere har de blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer

Lorentzen mener at det er noe med denne tanken om at kvinner og deres seksualitet er skapt for mannen.

- All pornografi hvor jenter ligger sammen er skapt slik at det skal være deilig for den som ser på, ikke for dem som ligger sammen. Jenter som «hooker» blir sett på som «hot», og tankene om at ei jente som er sammen med ei jente «egentlig trenger en mann», er fremdeles veldig tilstedeværende, mener hun.

PRIDE: Kjendisene på Universal Music sin sommerfest snakker om Pride. En av dem brenner for det nå, men var mot Pride i starten av 20-årene sine. Reporter: Ruben Pedersen. Video: Mariann Habbestad Vis mer

Videre forklarer Lorentzen at hun fikk en melding fra ei jente senest i dag som fortalte at hun har vært sammen med en annen jente i sju år, og at de ikke har vært på byen en eneste gang i løpet av den tida, uten å ha blitt sjekket opp av menn som vil være med dem hjem.

Lorentzen forklarer også at hun har fått en skjermdump fra nettsamfunnet Jodel hvor andre har spekulert på om forholdet deres er et PR-stunt.

- Jeg tenker egentlig ikke så mye om det, annet enn at det definitivt ikke er det det er, og at jeg aldri ville brukt mitt eget og Julies privatliv for å få oppmerksomhet på den måten, konstaterer hun.

- Nei, du kan ikke se på at vi ligger

Lorentzen har for øvrig også adressert reaksjonene hun har mottatt i form av et Instagram-innlegg delt tidligere i dag.

«De som betyr noe elsker oss, og de som ikke elsker oss betyr ingenting. En beskrivelse har vel sjeldent passet bedre, for selv om det siste døgnet har bestått av 99 prosent deilige meldinger er det også̊ de som har sendt bibelsitater, spurt om de kan komme og se på oss, sagt at «sånne som oss» må̊ slutte å «ha sex i gatene og trykke seksualiteten sin opp i trynet på folk». Og til og med omtalt det hele som et PR-stunt, var noe av det 31-åringen skrev.

«Vår kjærlighet er ikke et PR-stunt. Nei, du kan ikke se på at vi ligger, for det vi gjør på soverommet (eller i stua om vi vil), er ikke til for din nytelse. Du ser heterofile mennesker bli sammen, få̊ barn, gifte seg og kysse på gata hver eneste dag - uten å påpeke at de «trykker seksualiteten sin opp i trynet» på noen som helst», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Røper sin største TV-frykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer