Meghan McCain:

Om Putin: - En morderisk diktator

Datteren til John McCain, Meghan McCain, uttaler seg om Ukraina-krigen.

OPPFORDRER: Meghan McCain oppfordrer Joe Biden og kongressen til å handle. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/NTB
OPPFORDRER: Meghan McCain oppfordrer Joe Biden og kongressen til å handle. Foto: AP Photo/Carolyn Kaster/NTB Vis mer
Publisert

Datteren til den tidligere amerikanske politikeren John McCain, Meghan McCain (37), uttaler seg nå om Ukraina-krigen. Det gjør hun i et innlegg publisert i Daily Mail.

«Det jeg ser gjør meg kvalm», åpner McCain med, som i tillegg til å være kjent som John McCains datter også har blitt en kjent TV-profil og skribent i USA.

Skriver at faren advarte

Hun skriver også at faren i sin tid advarte alle mot trusselen fra Vladimir Putin (69), og mener at dersom man hadde lyttet til den, hadde kanskje ikke Russland vært på anmarsj i dag.

LEKKET: Russlands president Vladimir Putin har lenge forsøkt å holde barna utenfor offentligheten. Så ble gamle bilder publisert på internett. Foto: AFP, Scanpix, Sergei Pugasjev Vis mer

McCain holder ikke tilbake i innlegget:

«Vladimir Putin er en morderisk diktator som forgifter og myrder sine kritikere, eller fengsler dem under falske forutsetninger, slik han har gjort mot Fri-Russland-aktivisten, Alexej Navalnyj».

Oppfordrer til handling

Det er ingen tvil om at det som skjer nå, går hardt innpå politiker-dattera:

«Jeg er knust. Jeg er kvalm. Jeg er redd for fremtiden. Tiden for å handle er nå», oppfordrer hun.

INNLEGG: Meghan McCain skriver om Ukraina-krigen. Her er hun sammen med politiker-faren, John McCain. Foto: AP Photo/Haraz N. Ghanbari/NTB
INNLEGG: Meghan McCain skriver om Ukraina-krigen. Her er hun sammen med politiker-faren, John McCain. Foto: AP Photo/Haraz N. Ghanbari/NTB Vis mer

I innlegget nevner McCain de tidligere USA-presidentene Barack Obama (60) og Donald Trump (75), og kritiserer dem for å ha gjort for lite med utfordringene knyttet til Russland og Ukraina, mens de var presidenter.

Avslutningsvis oppfordrer hun president Joe Biden (79) og kongressen til å ta raske og aggressive handlinger - ellers frykter hun at de alvorlige konsekvensene vil merkes i generasjoner fremover.

LES OGSÅ: Hemmelighetsfull om forholdet til Vladimir Putin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer