Frank Løke og Rikke Isaksen:

Om partneren: - Litt småredd

«71 grader nord - team»-duoen om det første møtet.

REALITY-DUO: Rikke Isaksen og Frank Løke på Discoverys vårlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
REALITY-DUO: Rikke Isaksen og Frank Løke på Discoverys vårlansering. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld er det endelig duket for premieren på enny sesong av «71 grader nord - team», hvor fire deltakerpar konkurrerer mot hverandre i et kappløp på kryss og tvers av landet.

Denne gangen er det artistene Jorun Stiansen (38) og Alejandro Fuentes (35), hockeyprofilene Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (47), Jegertvillingene Johanne og Kristine Thybo Hansen (31), og realityprofil Rikke Isaksen (28) og tidligere håndballspiller Frank Løke (42).

I motsetning til de andre, kjente ikke den sistnevnte duoen hverandre i det hele tatt.

NYE DELTAKERE: Disse kjendisene deltar i «71 grader nord - Team» 2023. Video: Luna Lea. Reporter: Thale Kristensen. Vis mer

- Var litt småredd

- Vi hadde på en måte en ulempe sånn sett, siden de andre allerede var veldig sammensveiset. Jorun og Alejandro har jo kjent hverandre siden «Idol»-tiden, og Martin og Anders er venner og kollegaer og tvillingene delte samme morkake. Så det var veldig spennende med Rikke og meg, forteller Løke, og legger videre til:

- Jeg har ikke sett «Ex on the Beach» eller «Kompani Lauritzen», så jeg googlet henne og det første jeg fikk opp var «Ex on the Beach». Da ble jeg litt sånn «oi», men så pratet jeg med folk og de sa hun hadde gjort en god figur på «Kompani Lauritzen» og at hun virket sterk i hodet - og det likte jeg å høre.

Isaksen forteller at hun på sin side visste hvem partneren var, men legger ikke skjul på at hun hadde noen bekymringer i forkant.

- Jeg visste hva jeg gikk til, så jeg var litt småredd. Jeg visste han kom til å ha høye forventninger til prestasjon, siden han er så glad i å vinne. Jeg husker jeg tenkte at jeg håpet ikke han ble sur hvis jeg ikke klarte å gå fort nok, innrømmer 28-åringen.

NY: Under Discoverys lansering avslørte Frank Løke at han har ny kjæreste. Video: Luna Lea / Rød Løper. Vis mer

- Var lov å frese

Til tross for at duoen på flere måter er rake motsetninger, har de begge oppfatningen av at de utgjorde et godt team. Begge med et stort konkurranseinstinkt, temperament og sterke personligheter.

- At hun hadde såpass konkurranseinstinkt passet meg veldig bra, for jeg skal jo vinne alt jeg er med på. Jeg tror også vi ble satt sammen siden vi er litt motpoler, både med tanke på aldersforskjell og hva vi driver med til vanlig, men det som var felles var at vi begge hadde det vinnerinstinktet.

- Hun ga alt og ga seg ikke, det liker jeg veldig godt.

Isaksen tror det at de ikke kjente hverandre så godt også var en fordel for dem.

- Det gjorde at vi respekterte hverandre. Når man kjenner hverandre veldig godt tror jeg det kan være lett at man bare prater over den andre. Samarbeidet oss imellom funket bra på noen ting og litt dårligere på andre ting. I starten måtte vi finne litt ut av ting, som kjemi og så videre, men jeg følte vi knakk den koden ganske fort og greit.

MIMRER: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

- Vi hadde stor takhøyde og det var lov å frese fra seg hvis det var et eller annet. Også var vi flinke til å snakke om ting, så alt var bra etterpå igjen.

Fryktet «one man»-show

Løke har tidligere vært å se i både «Farmen kjendis» og «Skal vi danse». I sistnevnte ble han imidlertid tatt ut av programmet etter at han opptrådte i en Borat-drakt på direktesendt TV.

Nå håper han å få vist frem en litt annen side av seg selv.

- Jeg har hørt at jeg kan få frem det beste i folk, men også det verste. Jeg elsker «one man»-show, men skal vi vinne det her så må laget med stor «L» gå foran. Jeg skal gjøre alt for at Rikke skal skinne og klare oppgavene sammen med meg. Jeg er sherpa - nå skal jeg ofre meg, forteller han i den første episoden, som kommer på TVNorge torsdag kl. 20:30.

«FARMEN»-BRÅK: I «Bjuda på» inviterer Rød Løper-gjengen seg hjem til ulike kjendiser for å teste grensene deres. I første episode er det Frank Løke som får kjørt seg. Vis mer

Isaksen innrømmer at det var det «one-man»-showet hun på forhånd hadde fryktet, og at hun derfor ble svært lettet da han sa det skulle bli annerledes denne gangen.

- Jeg tenkte at vi måtte samarbeide, så det var godt å høre at han tenkte det samme. Jeg satt veldig pris på at han la litt fokus på meg og ville at vi skulle vinne som et lag. Jeg ble trygg på at han ikke bare var der for seg selv.

I den første episoden får man også se at Løke bærer Isaksen over en bekk, slik at hun ikke skal bli våt på beina.

- Jeg føler jeg har gjort det jeg kan, så jeg er spent på hvordan det ser ut på TV-skjermen, innrømmer Løke.

LES OGSÅ: Derfor sover han på gulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer