Kåre Conradi:

Om papparollen: - Ser verden litt annerledes

Kåre Conradi ble far for første gang som 49-åring.

ETTBARNSFORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin har en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ETTBARNSFORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin har en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2020 ble det kjent at skuespiller Kåre Conradi (50) og Lene Marlin (41) ventet sitt første barn sammen.

Paret, som har vært sammen siden 2007, ga den gang uttrykk på Instagram at de var «overlykkelig» over hva som ventet dem. Tre måneder senere kom datteren Ellie til verden.

Conradi og Marlin har tidligere holdt kortene tett til brystet om tilværelsen som småbarnsforeldre, men i tirsdagens «God Morgen Norge» åpner imidlertid Conradi seg om papparollen.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Dugnad og kakelotteri

Hos «God morgen Norge» beskriver skuespilleren småbarnslivet som en fantastisk tilværelse.

- Det er ikke noe annet å si, jeg er helt ødelagt av hun lille jenta. Hun får oss til å le en dyp, varm latter hver eneste dag og hun er så morsom, søt og blid, forteller han til programlederne Espen Fiveland (48) og Desta Marie Beeder (34).

Datteren, som i år fyller to år, ble født midt under pandemien og Conradi forteller at de ble veldig opptatt av at det bare skulle være de tre. Han legger heller ikke skjul på at han gleder seg til alt som følger med å være pappa.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

- Jeg kommer til å angre på det, men der har jeg sagt at jeg egentlig gleder meg til alt. Og det vet jeg fra foreldre som har barn at du kommer ikke til å glede deg over alt. Men akkurat nå gleder jeg meg til alt som heter dugnad og kakelotteri. Jeg gleder meg til å stå og steke vafler med noe kø av foreldre. Alle sånne ting, forteller 50-åringen.

Conradi, som ble pappa i en alder av 49, tror nettopp alderen har hatt noe å si for hvordan han er som far.

- Det er klart at jeg kanskje ser verden litt annerledes. Jeg er glad i å stoppe opp og se på et skilt. Hvis hun har lyst til å vinke til trikken, så kjenner jeg at det betyr mye for meg også.

AVSLØRER: Julie Bergan gjestet Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kunne avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Forlovet i ni år

Som nevnt har ettbarnsforeldrene vært et par siden 2007, og i 2013 gikk Conradi ned på kne og fridde til kjæresten.

Til tross for å ha vært forlovet i ni år, har det hittil ikke blitt noe bryllup.

- Vi har vært sammen i 14 år og har hele tiden prioritert det å ha mye tid med hverandre. Vi har våre forskjellige prosjekter og jobber på ulike måter, men vi har alltid vært veldig synkroniserte, har Conradi tidligere sagt til Dagbladet Magasinet.

LES OGSÅ: - Utrolig glad og takknemlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer