Kåre Conradi:

Om papparollen: - Ser verden litt annerledes

Kåre Conradi ble far for første gang som 49-åring.

ETTBARNSFORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin har en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ETTBARNSFORELDRE: Kåre Conradi og Lene Marlin har en datter sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2020 ble det kjent at skuespiller Kåre Conradi (50) og Lene Marlin (41) ventet sitt første barn sammen.

Paret, som har vært sammen siden 2007, ga den gang uttrykk på Instagram at de var «overlykkelig» over hva som ventet dem. Tre måneder senere kom datteren Ellie til verden.

Conradi og Marlin har tidligere holdt kortene tett til brystet om tilværelsen som småbarnsforeldre, men i tirsdagens «God Morgen Norge» åpner imidlertid Conradi seg om papparollen.

Dugnad og kakelotteri

Hos «God morgen Norge» beskriver skuespilleren småbarnslivet som en fantastisk tilværelse.

- Det er ikke noe annet å si, jeg er helt ødelagt av hun lille jenta. Hun får oss til å le en dyp, varm latter hver eneste dag og hun er så morsom, søt og blid, forteller han til programlederne Espen Fiveland (48) og Desta Marie Beeder (34).

Datteren, som i år fyller to år, ble født midt under pandemien og Conradi forteller at de ble veldig opptatt av at det bare skulle være de tre. Han legger heller ikke skjul på at han gleder seg til alt som følger med å være pappa.

- Jeg kommer til å angre på det, men der har jeg sagt at jeg egentlig gleder meg til alt. Og det vet jeg fra foreldre som har barn at du kommer ikke til å glede deg over alt. Men akkurat nå gleder jeg meg til alt som heter dugnad og kakelotteri. Jeg gleder meg til å stå og steke vafler med noe kø av foreldre. Alle sånne ting, forteller 50-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer