Nicolay Ramm:

Om papparollen: - Brutalt møte

Komiker og skuespiller Nicolay Ramm ble pappa i februar.

BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker Nicolay Ramm (32) og forloveden Josephine Leine Granlie kunne i starten av september i fjor bekrefte overfor Se og Hør at de ventet sitt første barn sammen.

Gladnyheten bekreftet Ramm i form av en tekstmelding med en emoji formet som en kvinne som holder rundt en gravidmage. På oppfølgingsspørsmål om han og forloveden faktisk ventet barn, svarte Ramm følgende:

- Jepp!

I oktober kom avsløringen om at paret ventet en liten gutt, og 13. februar i år ble den lille gutten født. Det bekrefter programlederen i en tekstmelding til Se og Hør.

Nå, omlag fire måneder senere, åpner Ramm seg opp om den ferske papparollen. Det gjør han i et intervju med VG.

MAKEOVER: Komiker Nicolay Ramm måtte ty til drastiske grep før innspillingen av den nye humorserien «Olympiatroppen». Video: Rød Løper/NRK Vis mer

- Brutalt møte med et nytt liv

I intervjuet avslører 32-åringen blant annet at sønnen Aksel er svært lik han selv, og at han kommer til å vokse opp til å bli en skikkelig sjarmør.

- Jeg sier dette med frykt for å fornærme noen, men det går faktisk veldig greit. Jeg vet det er fy, fy å si, men jeg er vant til å multitaske jobb og fritid. Det er ikke så vrient mentalt som jeg hadde trodd, selv om det åpenbart er mindre søvn og fritid, sier han på spørsmål om hvordan det er å være pappa.

Videre forteller programlederen at de er så heldige som har fått et lite englebarn, som gråter lite og er flink til å holde rutiner.

- De første fire ukene var likevel et brutalt møte med et nytt liv. Jeg visste jeg måtte gi opp noen ting, som at det ble mindre tid på golfbanen og med gutta, men Josephine er helt super. Jeg har dessuten blitt en racer på å fylle inn i kalenderen på telefonen, sier han.

TOK HELT AV: Nicolay Ramm, som er aktuell med programmet "Helt Ramme Sporter", får fortsatt meldinger daglig etter denne videoen. I skrivende øyeblikk er den sett av snaut 60 millioner totalt på Facebook, TikTok og YouTube. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

- La inn aksjer

Nicolay Ramm fikk sitt store gjennombrudd under OL i 2018, da han fikk hele Norge til å le med sine hysteriske sketsjer. Han møtte forloveden tre år tidligere, på en fest hjemme hos hennes foreldre.

Overfor Se og Hør har Ramm tidligere forklart hva han falt for ved Leine Granlie.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natten. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

Som svar på meldingen fikk Ramm et rungende ja.

SPESIELT: NRK-profil Nicolay Ramm og komiker Espen Lervaag prøver seg på en sport utenom det vanlige i programmet "Helt Ramme sporter." VIDEO: NRK / Rødt Kort. Vis mer

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, fortsatte Ramm til Se og Hør.

Det hele endte heldigvis godt, og i midten av april i 2019 røpet Ramm at han hadde fridd til sin utkårede. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

LES OGSÅ: - Vi har utsatt bryllupet tre ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer