Nicolay Ramm:

Om papparollen: - Brutalt møte

Komiker og skuespiller Nicolay Ramm ble pappa i februar.

BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLE FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Komiker Nicolay Ramm (32) og forloveden Josephine Leine Granlie kunne i starten av september i fjor bekrefte overfor Se og Hør at de ventet sitt første barn sammen.

Gladnyheten bekreftet Ramm i form av en tekstmelding med en emoji formet som en kvinne som holder rundt en gravidmage. På oppfølgingsspørsmål om han og forloveden faktisk ventet barn, svarte Ramm følgende:

- Jepp!

I oktober kom avsløringen om at paret ventet en liten gutt, og 13. februar i år ble den lille gutten født. Det bekrefter programlederen i en tekstmelding til Se og Hør.

Nå, omlag fire måneder senere, åpner Ramm seg opp om den ferske papparollen. Det gjør han i et intervju med VG.

- Brutalt møte med et nytt liv

I intervjuet avslører 32-åringen blant annet at sønnen Aksel er svært lik han selv, og at han kommer til å vokse opp til å bli en skikkelig sjarmør.

- Jeg sier dette med frykt for å fornærme noen, men det går faktisk veldig greit. Jeg vet det er fy, fy å si, men jeg er vant til å multitaske jobb og fritid. Det er ikke så vrient mentalt som jeg hadde trodd, selv om det åpenbart er mindre søvn og fritid, sier han på spørsmål om hvordan det er å være pappa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer